dilluns, 26 d’octubre de 2009

Castanyes al microones


Aquesta recepta si que us agradarà. L'any passat ja les vaig tastar així i m'he acostumat a menjar-les d'aquesta manera. Haig de reconèixer que no tenen res a veure amb les castanyes fetes al forn o al foc, però a mi m'agraden. Són més netes alhora de menjar i més ràpides de cuinar. Proveu-les, ja em direu. Al final enganxen.

Ingredients
  • castanyes

Com es preparen

Rentar les castanyes i assecar-les amb un drap. Fer un tall a les castanyes perquè no explosionin. Ficar-les a un plat apte per microones i posar-les dintre de l'aparell, segons potencia del mateix s'haurà de trobar el punt.

Jo, a 900w un minut i mig. Aneu provant fins trobar el vostre gust. Salut!!!!!
** per cert, posar-les ben repartides al plat perquè es puguin coure bé.

dissabte, 24 d’octubre de 2009

Pastissets de pasta fullada amb sabor a anís


Recepta més fàcil que aquesta no crec que hi hagi. Complicació cap ni una. Dificultat 0. Aquesta és la presentació senzilla. Cadascú la podrà adaptar a les seves necessitats, farcint aquests pastissets de crema pastissera, trufa, nata, gelat.... uuummm que bons. Aquí està la presentació base.



Ingredients
  • una fulla de pasta fullada (faig servir la del LIDL)
  • licor d'anís
  • sucre


Com es prepara

Estirar la làmina de pasta de full. Amb l'ajut d'un got o algun altre objecte amb el que es puguin tallar formes rodones tallarem tantes formes com ens doni la massa. Les disposarem un paper de forn a una safata del mateix. Les pintarem amb licor d'anís i escamparem per sobre una mica de sucre. Ja estaran llestos pel forn.


Coure a 190º fins que siguin daurats, aproximadament 20-25 minuts.

Salut!!!!!!!!!!!!!!!!!!

diumenge, 18 d’octubre de 2009

Macarrons amb tonyina


Aquesta recepta de per si, és molt fàcil. Jo l'he fet sempre a casa, però feia molt temps que no la feia, la vaig tornar a redescobrir al blog de la Dolorrs, el blog de cuina.


Ingredients

  • 1 paquet de macarrons de pasta dura
  • 2 llaunes de tonyina (jo en oli d'oliva i pot de cristal)
  • 1/2 pebrot vermell escalibat
  • salsa de tomàquet (casera o comercial)
  • formatge en pols
  • sal i pebre negre
  • oli d'oliva


Com es prepara

Bullir la pasta com posa al paquet. L'escorrerem quan estigui. A una paella posarem una mica d'oli, la tonyina, el pebrot tallat molt finet i la salsa de tomàquet. Sofregir tot una mica. Sal i pebre al gust.

A continuació afegir els macarrons i deixar a foc lent uns minutets perquè s'integri el sabor de la salsa als macarrons. Posarem el formatge en pols (en el meu cas) i servirem. Es poden gratinar si es volen així.


* jo poso tonyina de pot perquè aquesta no agafa tant d'oli com la que vé a les llaunes. Us ho asseguro. Si es vol es pot posar ceba al sofregit.

Salut!!!!!