tag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post199613513568870392..comments2024-01-26T10:46:33.689+01:00Comments on OLLES I SOMRIURES: Coques de brioxOLLES I SOMRIUREShttp://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-52513821859015607082009-02-18T01:56:00.000+01:002009-02-18T01:56:00.000+01:00Al veure-la he pensat també amb una bona xocolata ...Al veure-la he pensat també amb una bona xocolata desfeta!!!!dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-63717531091869117862009-02-16T21:58:00.000+01:002009-02-16T21:58:00.000+01:00Ollas es pàrecida a la masa de los suizos?, es que...Ollas es pàrecida a la masa de los suizos?, es que pienso hacerla en cuanto tenga un ratito.<BR/>Un besito wapisimaRosahttps://www.blogger.com/profile/11440103806516758891noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-69436114265490534422009-02-16T19:39:00.000+01:002009-02-16T19:39:00.000+01:00Companys i companyes d'afició, porto uns dies una ...Companys i companyes d'afició, porto uns dies una mica atavalats, i casi no tinc temps de conectar-me. Avui estic una mica més calmada i sembla que us podré contestar a tots i totes. Animeu-vos a fer aquesta coca, la veritat és qu eem va sorprendre. Un mos i una mica de xocolata calenta ens ajudarà a superar aquest fred. Salud!!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-83632048030718938712009-02-16T19:13:00.000+01:002009-02-16T19:13:00.000+01:00A veure si ens atrevim a fer-la! perquè ha d'estar...A veure si ens atrevim a fer-la! perquè ha d'estar de rexumet! Petons ensucrats!maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-63143993203724027242009-02-16T17:22:00.000+01:002009-02-16T17:22:00.000+01:00Acabo de veure que al Blog de cuina de la Dolors h...Acabo de veure que al Blog de cuina de la Dolors han posat una entrevista seua molt interessant.<BR/>I surt lo teu blog al minut 5.<BR/>http://blogdecuina.blogspot.com/2009/02/mi-primera-entrevista.htmlbajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-90924623546572959252009-02-16T10:15:00.000+01:002009-02-16T10:15:00.000+01:00el briox ens agrada moooolt, i la teva recepta és ...el briox ens agrada moooolt, i la teva recepta és del tot genial. Em editat un vídeo, a veure si veus algú que coneixes!!<BR/>petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-55915860660611704492009-02-15T20:25:00.000+01:002009-02-15T20:25:00.000+01:00Coca de briox!, mmm... debe estar deliciosa y la p...Coca de briox!, mmm... debe estar deliciosa y la presentación magnífica. PetonsPilarhttps://www.blogger.com/profile/05415655176539504736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-55185996235693980862009-02-15T12:38:00.000+01:002009-02-15T12:38:00.000+01:00Olles, que t´acabo de dir, Dolça, ha estat un laps...Olles, que t´acabo de dir, Dolça, ha estat un lapsus,perdó , però com totes som de Reus....( be jo de naixement i adopció )de vegades se me´n va l´olla i he corregut massa en publicar, em passa sovint,amb el que dic també em va més de pressa la llengua que el cervell.<BR/>Rectificat queda.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-45523449006488130142009-02-15T12:30:00.000+01:002009-02-15T12:30:00.000+01:00Hola Olles:Muchas gracias por tu cariño. Delicios...Hola Olles:<BR/>Muchas gracias por tu cariño. Deliciosa receta. Me encanta. Gracias mil por todo.tartasacherhttps://www.blogger.com/profile/13893707345659474355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-1104481008909732272009-02-15T12:25:00.000+01:002009-02-15T12:25:00.000+01:00Hola dolceta!!! que bona aquesta coca, un día come...Hola dolceta!!! que bona aquesta coca, un día comentava que al poble per sant Blai fem una coca igual a la que tu has fet de forma i en diem " el rollo " és una coca de pa dolç molt perfumada amb matafaluga , d´aspecte és igualet , pero prova-ho amb força matafaluga i veurás quina flaire.<BR/>Un petonás , ah i passa per Porrera , que ho tens a prop i al forn de pa mira de comprar una coca d´ou, es de bona...i llangonissa i botifarrons ,a la carniceria li dius a la carnicera que vens de part de la Rosamari. <BR/>ja em diras!<BR/>ptntsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-47332266930055700482009-02-15T09:56:00.000+01:002009-02-15T09:56:00.000+01:00¡¡Madre mía¡¡ qué buena pinta tiene¡¡Madre mía¡¡ qué buena pinta tieneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-43360034718540388312009-02-14T21:44:00.000+01:002009-02-14T21:44:00.000+01:00Este tipo de recetas de bollería me encantan. El f...Este tipo de recetas de bollería me encantan. El fin de semana pasado hice una muy parecida que tengo pendiente de publicar y nos encantó.<BR/>Desayunar una rabanada de "coque de briox" tiene que ser algo especial.<BR/>Buen fin de semana, <BR/>María José.María Joséhttps://www.blogger.com/profile/16887109607249447700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-40731412025568432072009-02-14T19:51:00.000+01:002009-02-14T19:51:00.000+01:00que bo el brioix,,es dels millors escorçar que ia,...que bo el brioix,,es dels millors escorçar que ia,un petò.Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-66172381669418610012009-02-14T16:12:00.000+01:002009-02-14T16:12:00.000+01:00Jo això de les fermentacions amb llebat de forner ...Jo això de les fermentacions amb llebat de forner no ho porto massa bé!<BR/><BR/>Em tindre de començar a estrenar i provar de fer aquesta que es veu ben simple.<BR/><BR/>T'ha quedat exel.lent!!la vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-56443078212190557682009-02-14T11:55:00.000+01:002009-02-14T11:55:00.000+01:00Ets la reina de les coques,tu...Et surten totes es...Ets la reina de les coques,tu...<BR/>Et surten totes esplèndides.. Es veu molt bona..<BR/>Ara jo amb la panificadora ja encerto més però pastant.. res de res..Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-67856557577321855782009-02-14T10:16:00.000+01:002009-02-14T10:16:00.000+01:00Se'm fa la boca aigua!!!Quina cosa més toveta!!T'a...Se'm fa la boca aigua!!!<BR/>Quina cosa més toveta!!T'agafo un trocet per esmorçar!!<BR/><BR/>Un petonet guapa.Vanesukyhttps://www.blogger.com/profile/01652352860856566736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-13165518366764218542009-02-14T09:56:00.000+01:002009-02-14T09:56:00.000+01:00Ganxeta,com es nota que s'acosta dijous gras! Mol...Ganxeta,com es nota que s'acosta dijous gras! Molt maca aquesta coca, però jo, com la Gemma, amb la forma convencional, la teva té massa cantons!<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-63567401551890731002009-02-14T09:26:00.000+01:002009-02-14T09:26:00.000+01:00Mira, en canvi a mi no m'agrden gaire els cantons....Mira, en canvi a mi no m'agrden gaire els cantons... millor, així tu i jo ens entendríem a l'hora de repartir la coca ;)<BR/>Les coques tipus brioix, que han de fermentar amb llevat de forner, sempre em fan molt respecte... la teva t'ha quedat ben esponjosa, ha de ser deliciosa!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-76948273036792929052009-02-14T09:11:00.000+01:002009-02-14T09:11:00.000+01:00madre mía que pinta tiene este dulce,ahora mismo t...madre mía que pinta tiene este dulce,ahora mismo te cojía un buen trozo para desayunar.<BR/><BR/>UN SALUDO<BR/>belenBelen-Entre platoshttps://www.blogger.com/profile/00273044320619441939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-37702315508834241952009-02-14T01:37:00.000+01:002009-02-14T01:37:00.000+01:00Oh, m'encanta el brioix! I aquesta coca ha de ser ...Oh, m'encanta el brioix! I aquesta coca ha de ser deliciosa!! Prenc nota de la recepta! ;)Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-66862330947578345542009-02-13T23:49:00.000+01:002009-02-13T23:49:00.000+01:00Osti, molt ben pensat això de fer-lo en forma de t...Osti, molt ben pensat això de fer-lo en forma de tortell per tenir més vores! Ha d'estar boníssima aquesta coca! Gràcies per compartir la recepta! Si m'animo faré brioxets!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-80547808867965333092009-02-13T23:38:00.000+01:002009-02-13T23:38:00.000+01:00Ummmmmm! que bo el briox!. Ami també m'agraden els...Ummmmmm! que bo el briox!. Ami també m'agraden els crostons de les coques. Bona idea això de fer el tortell!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5413492126678272026.post-61309897499578033852009-02-13T22:27:00.000+01:002009-02-13T22:27:00.000+01:00Aquesta coca parla per sí sola, esponjosa i tan en...Aquesta coca parla per sí sola, esponjosa i tan ensucrada que bona que ha d'estar. Es molt bona idea presentarla com si fos un tortell...<BR/>Recors.Anonymousnoreply@blogger.com