dissabte, 24 d’octubre de 2009

Pastissets de pasta fullada amb sabor a anís


Recepta més fàcil que aquesta no crec que hi hagi. Complicació cap ni una. Dificultat 0. Aquesta és la presentació senzilla. Cadascú la podrà adaptar a les seves necessitats, farcint aquests pastissets de crema pastissera, trufa, nata, gelat.... uuummm que bons. Aquí està la presentació base.



Ingredients
  • una fulla de pasta fullada (faig servir la del LIDL)
  • licor d'anís
  • sucre


Com es prepara

Estirar la làmina de pasta de full. Amb l'ajut d'un got o algun altre objecte amb el que es puguin tallar formes rodones tallarem tantes formes com ens doni la massa. Les disposarem un paper de forn a una safata del mateix. Les pintarem amb licor d'anís i escamparem per sobre una mica de sucre. Ja estaran llestos pel forn.


Coure a 190º fins que siguin daurats, aproximadament 20-25 minuts.

Salut!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23 comentaris:

Clemenvilla ha dit...

Rápido y rico!!!!! es ideal para cuando necesitamos algo dulce y bueno para ya.
No he probado nunca pintar el hojaldre con licor, quedará rico-rico
Buen fin de semana

Glòria ha dit...

Bona proposta, ràpid de coure i després imaginació per farcir les pastes!. Amb el toc d'anís deuen ser delicioses!.

Fins aviat

ELS PEIXOS ha dit...

Molt atrevida est per fer aquesta pasta tan difícil .
T'ha quedat perfecta, però.

Hilda ha dit...

Qué ricoooos... no tengo remedio, ya me estaba imaginando rellenarlos con algo, jejeje...
Nunca he pintado el hojaldre con licor pero no dejaré de hacerlo.
Besos

Marga ha dit...

Que bones i que facils de fer !!!!

Rico, rico jejejeje

Un petó,
Marga

Belen ha dit...

¿que más se puede pedir? se hacen en un plis-plas y estan buenisimos.
un abrazo,belen

Pilar ha dit...

Me ha encantado, esta receta va directa a mi rincón de ideas rápidas, mira una especie de fondo de armario en mi cabeza, es decir lo que te saca de un apuro en un momento dado.
Un petó

Jordi ha dit...

Olles, ganxeta, m'ha agradat això de pintar-les amb anís. Jo només ho faig amb les coques però em sembla que probaré de fer-ho amb la pasta de full.
PTNTS
Dolça

tartasacher ha dit...

Hola Olles:
Qué ricos hojaldres. Una maravilla. Me alegro te guste mi despensa y los licores. Con estos dulces tuyos estarán deliciosos, así que me llevo unos poquitos. Besos mil y gracias

Carme ha dit...

Noia,
Quina cosa tant sencilla i que bona.
Amb el gust d'anis han d'estar per a llepar-se els dits.
salut,

Carme ha dit...

Noia,
Quina cosa tant senzilla i tant bona.
Amb l'anís ha d'estar per llepar-se els dits.
Salut,

recetasdemama.es ha dit...

Muy buena idea para un postre rápido

Besos. Ana

*Eva* ha dit...

però que bons!!! aquests són estupendos per preparar per un cafetó.
pt!

La cuina vermella ha dit...

Estimada amiga, la meva mare ha quedat prendada dels teus pastissets, de fet m'ha dit que amb una planxa de pasta de full que té al congelador els farà. Ja t'explicaré. Muac.

Rosa ha dit...

Me vuelve loca el hojaldre, y el anis idem de lo mismo, esta receta es riquisima y más sencilla imposible.
Un besito Ollas y bon dia

Delicias ha dit...

Uii que bo amb el sabor de l'anis, en mengaríem uns quants pastissets d'aquests, t'han quedat de foto, un petonet Olles.

PUNTIYO ha dit...

Ya me estoy relamiendo con estas pastas con aroma de anis, aroma que me encanta

Vanesuky ha dit...

Quin goig de pastissets!!Fas una pastisseria tan fina ganxeta!!

Petonets preciosa i bona setmana!

Vanesuky.

fem un mos ha dit...

Me les imagino farcides de ........ lo que sigui, han de estar boníssimes.
Un peto

María José ha dit...

Pero ....¡ qué fáciles y ricos tienen que estar !Los míos con bien de anis .
un abrazo,
María José.

Elvira ha dit...

Hola, cada vegada que veig el títul de olles i somriures als comentaris dels diferents blogs que visito m'entren ganes de visitar-te, així que a la fí m'he decidit, i que de coses que m'he perdut. T'agafo la recepte dels préssecs al microones, m'ha fascinat. Una abraçada

Mercè ha dit...

Una proposta senzilla, ràpida i amb un resultat deliciós!! :)
Petons!

bajoqueta ha dit...

Què fàcil!