dimecres, 27 d’agost de 2008

SALADES

Ajoatao
Ajo Blanco
Albergínies farcides al microones
Amanida d'endívies i iogurt
Amanida de brots amb capritx de poma, formatge de cabra i llavors
Amanida de cigrons i verduretes
Amanida de llenties, verduretes i tonyina
Amandida de llenties amb pebrots del piquilllo i tonyina
Asadillo manxec
Bombetes de Salmó farcides de formatge fresc
Broquetes de dàtils, roquefort i mango
Broquetes de pollastre amb mostassa

Carbassons farcits de carn i xampinyons
Carbassons arrebossats
Carxofes amb pernil
Cassola de peix i marisc
Coca de pasta fullada amb albergínia, tomàquet i formatge de cabra

Coca de verduretes o escalibada
Còctel de marisc i alvocat
Coliflor en escabetx
Cornucòpia de piquillo farcida de botifarra vegetal i arròs basmati
Cornucòpies de piquillo farcides de carn amb salsa romesco
Crema d'espàrrecs blancs amb ous de guatlla
Crema de Carabassa i ametlles
Crema de carabassó
Crema de llenties i espuma de formatge cruixent
Crema de pèsols
Crestes de xoriço
Crestes de vieires
Croquetes de cocido
Croquetes de pernil salat
Empanada Gallega
Estels de formatge
Gambes amb gabardina
Gaspatxo
Lasanya Bolonyesa
Llamàntol al forn
Macarrons bolognesa
Magret d'ànec amb poma i cebes caramelitzades al cava
Manetes de Porc amb bolets
Migas
Mini Pizzes

Montaditos de formatge de cabra amb codonyat
Morrons farcits
Musclos amb romesco
Muclos amb pipirrana
Pastís d'espinacs i gambes
Pastís dels tres
Patates farcides al microones
Petxines al vi blanc

Piruletes de parmiggianino
Pizza Volcano
Saltejat de cigrons amb espinacs i gambes
Sardines en escabetx

Solets farcits de pollastre i verdures
Sopa freda de cogombre i iogurt
Spaghetis de blat de moro picantets

Taboulé
Tagliatelle al pesto
Tagliatelle al nero de sepia amb gambes
Tartar de Salmó Fumat
Tigres
Tosta de pebrots del piquillo i albergínies amb anxoves ç
Truita de patates, tomàquet i pernil
Volovans farcits de tonyina