Tenia al congelador una capsa de fruites del bosc i no sabia que fer amb ella. Normalment acompanyo el gelat de vainilla amb elles, però no quedava gelat. Navegant amb el google, he trobat la recepta ideal per poder donar sortida a aquesta capsa de fruites vermelles. La recepta és del Blog, Bocados de Cielo. Un blog jove pel que he vist, pocs mesos de funcionament però molt intensos i molt atractives receptes. Com aquesta que us presento.
La veritat és que m'han quedat molt bé, i són ràpids de fer. Amb les quantitats que fem servir surten una dotzena.
Ingredients
- 60 g d'oli suau
- 230 g de llet
- 2 ous
- 300 g de farina
- 150 g de sucre
- 1/2 sobre de llevat en pols
- 1 cullerada gran de vainilla líquida vahiné
- una bossa de fruites vermelles congelades (jo de la Sirena)
Com es prepara
Barrejarem els ingredients secs en un bol: la farina, la sucre i el llevat i, en un altre tots els líquids: la llet, l'oli, la vainilla i els ous. Ho batrem i barrejarem amb els ingredients secs. Posarem la barreja sobre els motllos. Jo els de paper els poso dintre dels de metall per així no es deformin.
Sobre la barreja (casi al límit del paper) posarem les fruites del bosc congelades, com podeu veure a la fotografia de sota.
Ho posarem al forn precalentat, 175º, entre 20 i 25 minuts.
Salut!!!!!!!!
17 comentaris:
?Quina pinta mes bona que tene!
Agafo una per el café o dos je je je
Petons.
Ummmmmmm que buenos deben estar ¿ llego a tiempo para comer uno con el café?.
Un besazo ollas y gracias por la receta
Me alegro que te hayan gustado,quedan bonitos de verdad y el sabor también les acompaña.
Yo no suelo hacer las cosas muy dulces, por eso recomendaba ponerle más azúcar, sobretodo teniendo en cuenta que las frutas son muy ácidas y no añaden demasiado dulzor.
Me voy a poner roja por las cosas que has dicho de mi blog, muchas gracias....
Oooooooh, que boniques i primaverals que t'han quedat!!! :) I que bones deuen ser!!!
Petons!
I no et surt la massa al omplir-los tant??? Jo tambe tinc sempre una caixa de fruits vermells al congelador...Els faré segur!
Petunets,
Eva.
que pinta más buena tienen estos muffins,además de lo buenos que tienen que estar.
UN SALUDO,belen
Si no els voleu tant dolços podeu fer com la recepta original i es posar només 100g de sucre.
Eva, et puc asegurar, que encara que vegis que està omplert fins el límit de paper no passa res, perquè queden tal qual veu a la foto. Rodonets.
Pot ser un bon esmorzar, un bon berenar. Salut!!!!!!
Clemenvilla, son muy buenos, la verdad. Además es que entran por la vista y eso hace mucho. Salud!!!
Hummm, que cosa más rica y m´s vistosa
Que ricos se ven, seguro que está delicioso. Besos
Olles,
T'han quedat uns muffins (per a mi son magdalenes) espaterrants. M'imagino que el gust encara devia ser millor. Felicitats!
Nosaltres som amants dels muffins i aquests son vermells com la nostra cuina. Ens han encantat preciosa. un petó.
Que buenos y que vistosos son estos muffins! Pues yo todavia no los habia visto con frutos del bosque!
Saludines!
Ganxeta, que macos aquests muffins... amb les fruites vermelles de la sirena? Cauran segur que si!
La veritat és que són bons fins i tot dies desprès d'haver-los fet. Us puc assegurar que les fruites congelades de la sirena surten molt bé, fins i tot de preu.
Animeu-vos.
Salut!!!!!
quant de color i quin gust més bo que deuen tenir, ara per fer el ressopó m'anirien fantàstics.
Ostres quina pintaaaaaaaaa!!!!
M'has donat una bona idea ;-)
Segur que t'ho copioo!! :P
Publica un comentari a l'entrada