Tenia unes pomes de la varietat Fuji i les havia de fer servir. No hagués imaginat mai que quedarien tant bé a un coc, ja que no és la poma típica per posar-la a un coc. La veritat és que el seu sabor m'ha sorprés. Ha quedat molt i molt bé.
Ingredients
- 175 g de sucre
- 175 g de mantega
- 3 ous
- 175 g de farina
- 1/2 sobre de llevat Royal
- 2 pomes varietat fuji
- raspadura de llimona
Com es prepara
Precalentarem el forn a 180º. Barrejarem tots els ingredients menys la poma en un bol. Posarem aquesta barreja al motlle que haurem untat amb mantega. Les pomes les pelarem i les tallarem a bocinets molt i molt petits i els posarem per damunt. El seu mateix pes farà que la poma s'integri amb la barreja dels ingredients anteriors. Ho posarem al forn a 180º uns 30 minuts. Anar tantejant quan arribi aquest temps per comrpovar si ja està cuit. Si voleu podeu posar sucre glas per damunt a l'hora de servir.
Salut!!!!
29 comentaris:
Hola Olles.
Que facil de hacer y con que buena presencia te quedó.
Supongo que muy rica tambien..
Como tu dices, Salud!!
Figura't, al veure el nom em pensava que era un postre japonès. Si que n'hi ha de varietats de pomes.. aquestes no les conec.
Bona coca. Salut !!
Tierne una pinta riquisima Ollas, a mi la manzana fuji es una de las que más me gustan por su sabor.
Un besito
M'imagino aquest coc gens empalagós, amb el gust una mica àcid de la poma fuji. T'ha quedat fantàstica!
Grann aspecto, Olles. SALUD.
He estado unos días fuera y... ¡¡madre mía, cuántas cosas ricas me estoy encontrando!!
es veu molt flonjo. No he probat mai un coc amb poma fuji, l'hauré de tastar... que aquest té molt bona pinta.
pt!
es veu molt flonjo. No he probat mai un coc amb poma fuji, l'hauré de tastar... que aquest té molt bona pinta.
pt!
Olles, quina vermellor!!!! Quan t'he obert em pensava que m'havia equivocat de blog, però ja he vist que segueixes amb la tònica d'anar canviant el color de tant en tant. Ben fet, m'agrada!
Això de la cuina d'aprofitament dona sorpreses i es veu que aquest coc n'ha estat una, veritat?
PTNTS
Dolça
Doncs mira que bé! Aquesta varietat aquí la tenim i a més, és de les que m'agrada per menjar soles, però ara ja sé que en una coca hi quedaran la mar de bé! Fantàstic! :)
Petons!
Hola preciosa!!! que vermell que està el blog, m'encanta. El coc genial per llepar-se els dits. Moltes abraçades.
La poma fitji és la més bonna per mi.El pastis deu ser boníssim.
Has canviat la cara del teu blog? dons mot be.
Delicios aquest coc, m'encanta la poma !!!!
Les coques de poma són una de les meves debilitats. Siguin amb fuji, golden o gramy smith, segur que m'en menjaria un bont tall, je je je...
Les coques de poma queden taaan bones!!! Normalment jo faig servir les golden...xo si dius que amb les fuji queda bo, ho provarem!
Petunets,
Eva.
"Olles i somriures" Els cocs ja són bons -a mi m'agraden força- si per a sobre l'hi poses pomes... meravellós... i si per darrera ja una bona cuinera... Que vaigi de gust "olles". Josepb -menja de bacallà-
olles, jo també faig servir pomes fuji per als pastissos de poma i estic d'acord que hi queda boníssima.
que bien aprobechadas esas manzanas,ya me imagino su sabor........buenísima.
un abrazo,belen
A casa les "fuji" son les que ens agradaden més. Les trobem unpel acides i això ens retorna!!! jejeje
Records
Qu cambio de decorado nos has puesto, me gusta y la coca ni te digo esas manzanas son mis favoritas aunque para hacer coca siempre utilizo las golden.
Besos
Hola Olles!!!
yo cómo mi tocaya M Dolores suelo utilizar las manzanas golden para tartas, las fuji me gustan para comermelas a mordiscos. jejejejje
Me encanta tu pastel, le metería un bocado ahorita mismo
SALUD!!!!
dolores
Aquest coca té una pinta mol esponjosa no?
I amb la poma a dins mm... que bona!
les coques de poma són tan bones!
Una abraçada!
Que ricura, seguro que estaba delicioso, me cojo un trocito para acompañar con un buen café. Besos
Genial t'ha quedat, ai si se pogués provar lo que penjem al blog... jajaja
Menudo cambio de color y menuda tarta!!! mmm con lo que me gustan las tartas/bizcochos de manzana!!! Muy buena pinta, Besotes!!!
Noia quin canvi! és llampant i quina vida que té, m´agradat.
El coc està per menjarse´l , a mi m´encanten aquestes pomes, són tan sucoses sempre.... i no hagués imaginat que quedessin tant bé en un coc.
Tot és probar-ho oi?
molts petons.
mai
A veces las improvisaciones dan muy buen resultado, como en este caso, a juzgar por la foto se ve un "Coc" suave y esponjoso. Un abrazo
me encantan los bizcochos con las manzanas, solo que las manzanas no tienen que estar dulces.
Publica un comentari a l'entrada