Des de que he tastat la pasta de full del LIDL, no és per res, però em ve més de gust fer receptes amb aquesta massa. Econòmica i bona, no podem demanar res més. Si que déu ser molt bonic fer la massa nosaltres mateixos, però aquesta no té res a envejar.
Aquesta recepta, l'heu fet quasi tots, potser quedava jo, però ho havia de provar. I encara que per la seva senzillesa sembli que no cal publicar-la, he trobat que m'havien quedat força bé i per això mereixien un post. Comencem bé el mes de maig.
Ingredients
- una fulla de pasta de full (jo he fet servir la del LIDL)
- sucre
Com es prepara
Estenem una fulla de pasta de full i posem sucre per damunt. Aplanarem amb el corró per tal la sucre s'integri. Començarem a doblegar els extrems de la massa cap a al centre de la massa. L'efecte és crear dos cilindres que acaben unint-se al centre). Jo no ho he aixafat, però hi ha qui ho fa. Començarem ara a tallar les palmeretes, com si d'un embotit es tractés, el grossor aproximat, 1 cm.
Anirem col·locant les palmeretes sobre la safata de forn (amb paper vegetal) deixant un petit espai entre elles. Tirarem més sucre per damunt de les palmeretes, però sense passar-nos.
El forn ha d'estar precalentat a 200º. Les courem uns 10 minuts, que és quan comencen a daurar-se. Les girarem totes i les tornarem a posar 2 minuts més perquè acabin de daurar per l'altre costat.
Deixarem refredar i ja les tenim.
Salut!!!!
32 comentaris:
Qué ricas, que buen aspecto.
Justament ahir que venien amics a sopar en vaig fer de salades i sempre volen!
Petunets,
Eva.
olletes quina gracia tinc la nevera plena de full del lidl es bonisima i lo que mes m'agrada es la olor que fa a mantega no con altres que fa olor a llevat.un petonet.
Doncs t'han quedat molt maques, a mi em queden com aplanades, potser és això que comentes d'aplanar una mica els cilindres. La propera ho faré com tu.
Doncs tota la raó!! T'han quedat perfectes!! Millor que les de pastisseria!! :)
No sabría decirte cuantas veces las he hecho. Cuando paso por Lidl entro a comprar hojaldre por inercia, ja,ja,ja.
Ricas, ricas, ricas.
Un abrao,
María José.
Ganxeta, que boniquetes que t'han quedat. Si em dius per on he de passar vinc amb una panereta a buscar-ne unes quantes!!!
PTNTS
Dolça
Estimada, quanta raó amb la pasta fullada del Lidl, és boníssima i barata! Genial Olles!
Quina bona fila que fan!!Jo el divendres vaig fer-ne però t'han quedat amb una formeta espectacular!!
Petons maca!
¿Ha habido aquí un cambio de luk? Veo tu blog algo cambiado...precioso, muy elegante.
Estas palmeritas son toda una delicia. Besos.
Molt bones, pero el cor de pome me l'robat, ;))
Petons.
Margot
Ja ho crec que comences bé le mes de maig. I penso que aquesta mena de receptes, tan fàcils però tan resultones, també s'han de publicar, ja ho crec! Precisament, són les receptes que val la pena de provar ;)
A tu t'han quedat genials, de pastisseria.
Y yo que no he probado la masa de hojaldre del lidl!!!! Todo el mundo me dice que está muy rica, desde luego como te han quedado a ti estas palmeras tiene que estar bueníiiiiisima!!! Besos!!!
Molt macas aquestes palmeres.!!!
El truqui està en fer-ho com si fos un rotllo, no deblagar. He vist en moltes de les vostres recepte que no enrotlleu sinó que doblegueu. No aplaneu.
Salut!!!!
Les palmeres... m'encanten!! Són senzilles de fer i sempre tenen un gran èxit... jo en faig molt sovint i sempre volen!!!
Una abraçada
A mi que me den pastas de hojaldre y me lo como mas a gusto que cualquier pastel, bueno...si lleva chocoilate prefiero el pastel jajajaja
Te han quedado preciosas
Un besazo Ollas
Tens tota la raó amb la pasta del Lidl, quedan boníssimas.
Petons
M'encanten les palmeres, en faig pràcticament totes les setmanes per acompyar el té o el café. I és ben veritat que la pasta de full del lidl és boníssima.
pt!
Hi ha receptes que per molt senzilles que siguin son les millors, aquesta és una d'elles.
Petons
Olles i somriures; De vegades les coses senzilles -com diu le Dolorss- són les millors i aquesta n'és una d'elles. Que vaigui de gust "Olles..." Josepb -menja de bacallà-
Sempre en vull fer, pero no m'atreveixo, no sé perque ajjaja
Molt bona pinta!!!!
Doncs jo les faig de l'altre forma, a plecs un sobre l'altre i també queden be.. Crec que la base és una bona pasta de full com aquesta. No totes donen el mateix resultat...( carai, quina propaganda..)
Jo tampoc he provat la pasta de full de Lild i no sé si ho faré mai perquè no en tinc cap a prop de casa! Jo faig servir la pasta congelada de la Cocinera i crec que és prou bona. Ara, la millor, la de casa. Però sempre és més pràctic obrir el congelador que posar-se a fer-la, oi?
T'han quedat molt maques.
Una abraçada
Son tan bones les palmeretes!
I les teves tenen una pinta amb aquest sucre brillant...mmm...
Una abraçada!
¡¡Qué bonitas te han quedado!!
Qué boniques que t'han quedat :)
Nosaltres també vam fer-las una vegada, i no ens van quedar molt bé, sembla fàcil de fer les palmeretes però el toc de gràcia també és important, les teves ens han agradat, seguirem els teus consells. A més tinc una pasta de full marca Lidl, perquè tothom la recomana per probar-la a veure demà com ens surten. Una abraçada
Te han quedado fenomenales y según las explicas pare4cen tan fáciles. Un abrazo
Que bona pinta! Moltes gràcies, menys mal que l'has publicat, per que encara quedava jo per fer-la ^^
Hola!
T'han quedat fantàstiques! jo les he provat a fer de xocolata però no ensucrades ... he de tastar-les!!
Quina raó que tens quan parles de la pasta del LIDL! estic viciada des de que la he descobert!
Alejandra
Publica un comentari a l'entrada