diumenge, 24 de maig de 2009

Capritxos de conferència



Al Nadal, vaig fer una recepta molt similar per acompanyar una amanida de brots. Ara l'ingredient principal és la pera. Calentet, això està de vici.


Ingredients

  • peres conferència (pot fer-se servir altra)
  • rebocina
  • sucre
  • aigua
  • oli d'oliva per fregir
  • canyella

Com es prepara

Pelarem les peres i les tallarem a trossos. Prepararem la rebocina, es barreja aquesta farina preparada amb aigua, que quedi una barreja com la beixamel, i afegim una cullerada de sucre. Introduirem les peres, deixarem escorrer i les posarem a una paella amb abundant oli per fregir-les. Les posarem sobre un plat amb paper perquè empapi l'oli. I per acabar una mica de canyella per damunt. Amb això he aprofitat unes peres que començaven a madurar massa ràpid.

Senzill. Salut!!!!!!!!!!!!!!!!





16 comentaris:

El cullerot Festuc ha dit...

Que bo!!! Bunyols de pera...no els he probat mai!!! És la única fruita que li agrada al meu marit...ja tinc una excusa per fer-lo! :)
Petunets,
Eva.

La cuina vermella ha dit...

quina passada, que bo deu ser el contrast de la massa amb la frescor de la pera. Saborós. Molts petons.

Pilar ha dit...

No hay como tener imaginación , me estoy imaginando el saborcito, mmm... cliente, frío....
Un peton

Dolorss ha dit...

Ohhhh!!!
això és massa. Que bons!!!

Mercè ha dit...

Olles, no he provat mai aquests bunyols de pera!! Per cert, què és la rebocina, una farina especial?
Petons!

Delicias ha dit...

Hem pensat "capritxos de conferència"?, molt encertat el títol de la recepta. I uns bunyols de pera originals , ens imaginem el gustet dolç i de canyella, i ummmm venen ganes de fer-los ara mateix. Una abraçada

Gemma ha dit...

Cruixents acabats de fer són uns capritxos suculents...

Belen ha dit...

esto si que tiene que ser un capricho el comerlo.
tiene que ser una delicia,con lo que a mí me gustan las peras.....
un saludo,belen

Maria ha dit...

Quins bunyoletss més bons t'han quedat... oh... els reboçats, com agraden, tan cruixents i amb la pera dolça dins...mmmmmmm.....

Rosa ha dit...

Que buenossss, se me hace la boca agua solo de pensar en darles un bocado jajajaj, asi que me llevo la receta y la apunto en pen dientes.
Un besito Ollas

PUNTIYO ha dit...

El aspecto es delicioso, te atrae por sí mismo.
Salud.

ELS PEIXOS ha dit...

Peres arrebossades???Quin luxe!!!!
Deu se boníssim

Maria Dolores ha dit...

Que bocaditos mas ricos.
Saludos

illetapitita ha dit...

Que bons!
No els he provat mai però me n'has fet venir ganes!
Una abraçada!

bajoqueta ha dit...

Ala quina bona pinta!

Anònim ha dit...

中醫減重
中醫減重
中醫減重
中醫減重
中醫減重
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿
花蓮民宿