divendres, 25 de setembre del 2009

Crestes de tonyina



Una altra de crestes, aquesta vegada de tonyina. Tot un clàssic. Que bones, al forn i no a l'oli, per tant més lleugeres. Amb una amanideta ja tenim el sopar d'aquesta nit.



Ingredients
  • 1 paquet d'oblees
  • salsa de tomàquet fregit
  • 3 ous
  • tonyina en oli d'oliva
  • sal
  • pebre negre




Com es prepara

Barrejarem la tonyina sense l'oli amb els ous durs tallats a dauets petits. Afegirem la salsa de tomàquet. Posarem sal i pebre al gust. Anirem omplint les oblees, segellearem les cantonades i les pintarem amb ou batut. Fornejar-les a 180º uns 15 o 20 minuts fins que estiguin daurades. Salut!!!!!!!

31 comentaris:

Margarida ha dit...

Jo també les faig al forn, perquè ja mengem massa fregits! A mi m'encanten, i com no cal menjar-les calentes, les pots preparar amb antelació!
Ideals per sopar, però també per dinar (només cal menjar-ne unes quantes més, je,je...)

Rosa ha dit...

Un clásico que nunca falta en nuestras mesas. Tienen una pinta... hummmmmmmmmm.
Besos

Glòria ha dit...

Fetes al forn resulten més lleugeres i pintades amb l'ou t'han quedat tan lluents!!!. Que bones!.

Fins aviat

Maria Dolores ha dit...

Jo com tu al forn.
Besets

Mònica ha dit...

Apa mira que fàcil! i sense fregir, molt més suaus.
Boníssimes!
Mònica

Gemma ha dit...

Un clàssic que agrada a tothom! Jo també les prefereixo mil vegades al forn que fregides ;)

RUBEN ha dit...

Ostres, ja fa temps que no menjo crestes!! Potser m'animo a fer-les aquest cap de setmana!! M'encanten!
una abraçada

María José ha dit...

Pues eso, ya tenemos la cena.
¡ Qué ricas !
Un abrazo,
María José

Mini Chefs ha dit...

Hola
Tenen molt bona pinta jo una vegada, que es l'unica vegade que n'he fet, eren de pits de pollastre amb un poc de "bechamel" i també varen sortir bones. Les teves també m'agraden.
Salut

Marta ha dit...

Olles i....
m'has arreglat el sopar..mes ben dit seran els deures per el meu fill aquet vespre, a nosaltres tambe ens agraden mes al forn, menys griexos.
Molts de petonicos.

Clemenvilla ha dit...

Me encantan!!! y yo que soy de la liga anti-fritos las encuentro riquísimas horneadas.
Buen fin de semana

bajoqueta ha dit...

No n'ha sobrat? és que van ser hora de sopar i encara s'ha de fer jajaja.

Jo també les faig al forn i queden la mar de bones, i amb menys oli clar.

Unknown ha dit...

Y yo, Olles, yo también las quiero al horno para evitar un montón de grasas innecesarias y perniciosas.
S A L U D .

Pity ha dit...

que ricas, te han quedado genial, tienes razon estas te arreglan una comida, y muchisimo mejor hacerlas al horno, mas ligeritas,

besitos desdel ondres,

pity

Vanesuky ha dit...

Que bones!!!Jo en menjaria tots els dies!!Les de sobrasada em xiflen!!

Petons preciosa.

Vanesuky.

Anònim ha dit...

Todo un clásico, pero muy rico. En casa me hacen la ola con este plato

Besos. Ana

Isabel Aguilera ha dit...

Muy ricas estas empanadillas y lo que más me gusta es que estan hechas en el horno y le quitas muchas calorías.
¿No se abren con el calor del horno?

Tambien me han llamado mucho la atención los melocotones en el micro, muy curiosa esta recta.

Salud!!!

LA PADRINA ha dit...

Què bones! Quan a través d'un blog vaig descobrir que es podien fer al forn vaig començar a gaudir d'aquest plat que pot arribar a ser d'allò més variat.

La cuina vermella ha dit...

A casa les crestes no duren ni un instant, a més son tan versàtils que es poden fer de mil i una manera. Un petó enorme bonica.

Fem un mos ha dit...

A mi las crestes de tonyina m’agraden molt, però no en faig mai perquè tot i posant-les amb paper absorbent, queden olioses. La teva recepta fetes al forn deuen esta perfectes.
Petonets

Rosa ha dit...

Justo el sábado preparamos para el cumpleaños de una prima mia 3 paquetes de obleas de estas empanadillas, ella siempre las había hecho fritas, y cuando yo le dije de hacerlas al horno se mostró esceptica, pero despues me dijo que fritas mai mes.
Un besito preciosa y feliz semana

ELS PEIXOS ha dit...

M'agraden molt les crestes però mai em queden bé. Aquestes semblen perfectes.!!

Mercè ha dit...

Jo com tu, al forn! Quina pintaaaaa! La foto del tall, m'ha fet venir una saliveraaaaa! I que bones que són! :)
Petons!

No tot són postres ha dit...

Olles, ganxeta, fa dies que et tinc una mica abandonada, però amb aquestes crestes m'has fet venir gana!!
PTNTS
Dolça

illetapitita ha dit...

Aquestes crestes estan molt bones i al forn queden molt millor que fregides!
Una abraçada!

Maria ha dit...

Aquesta és la recepta que els agrada als nens, eh?
Si que t'han quedat rosses i maques, a punt per menjar-les..

Maria ha dit...

Et vaig dir que vaig fer els pressecs al micro? Bons, bons..

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Olles i somriures; Perdona, fa díes que no m'he posat el teu bloc, el fer canvis i una mica de "luc" en el meu bloc, t'he tingut abandonada, la veritat entrar a la teva cuina, i trovar-me amb aquestes "crestes de tonyina"... en fi¡¡.
Aquest mes en el HEMC es fan aperitius, n'he penjat un, amb un enllaç, que crec que et pot agradar. Salutacions Olles¡¡.

Unknown ha dit...

algu les ha congelat alguna vegada!!! es q a mi m'agrada la cuina, i ja que mi poso en faig quantitat. i com tinc el meu fill estudiant uni, sens pot emportar.

gracies per l'aclaració!!!

Pilar

Pilar ha dit...

Las clásicas, pero para mi las mejores y al horno, mmmm...

Talita ha dit...

Qué ricura! Me hice agua en boca!