Aquest cor de poma, és la meva versió de la corona de Poma de La Cuina Vermella. Igual en ingredients diferent en quant a forma. És que m'han regalat un motlle de silicona en forma de cor i volia estrenar-ho. Haig de dir que m'ha quedat boníssima. Crec que amb una blonda hagués quedat més lluïda la presentació. La veritat és que va durar poc el presentar-la, ja que en un no res va estar acabada. Ha estat perfecta per una sobretaula allargada.
Ingredients
- 100 g de farina
- 175 g de sucre (fer dues porcions, una de 100 g i l'altra de 75g)
- 75 g de mantega (una mica més per greixar el motlle)
- 3 cullerades de llet
- 2 cullerades d'oli
- 1/2 culleradeta de llevat en pols
- 2 ous
- 1 o 2 pomes ( segons el motlle)
Com es prepara
Desprès de triar el motlle, greixar-lo una miqueta. El meu era de silicona i al ser la primera vegada he hagut de fer-ho.
En un bol posarem 100 gr de sucre i un ou sencer, batrem una mica i afegirem les tres cullerades de llet, l’oli i la farina juntament amb la 1/2 culleradeta de llevat. Ho batrem una estona més perquè els ingredients quedin integrats entre si. Posarem la barreja resultant en el motlle ja greixat. A sobre de la barreja, col·locarem les pomes a làmines, ben posades. Reservarem.
Fondrem la mantega. Mentrestant, treballarem un rovell d’ou amb els 75 gr de sucre i afegirem la mantega fosa.
Tirarem aquesta barreja de rovell, sucre i mantega fosa, sobre de la poma. Enfornarem a 180 graus durant uns 30 minuts.
Un cop cuit, refredat i desemmotllat, si es vol, es pot empolvorar amb sucre llustre.
Unes horetes desprès de fet, guanya molt.
Salut i animeu-vos!!!!!
24 comentaris:
Olles i somriures; Aixó va be dona, que s'ha acabi i que el cor bategi per fer-na un altre, de segur que devia de estar molt bo. Josepb -menja de bacallà-
¿me mandas un trocito?
Madre miaaaaaa que buenaaaa, me encantan las atrtas de manzana, y esta tiene una pinta deliciosa, asi que te copio la receta Ollas.
Un besito y buen finde
Quin pastís tan bonic...i amb forma de cor...ben romàntic!
Petunets,
Eva.
uuuuummmmm,que pinta más rica.
mandame un buen trozo para el café,jejje.
UN SALUDO,belen
Dona...
tant si hi ha blonda com no, aquest cor és molt romàntic i si ha sobre, és bo... doncs no necessites res més..
Boníssim aquest cor de poma. Quina pinta més deliciosa, mmmmmmm
Una abraçada
Olles, ganxeta, segur que ha estat boníssima, jo també vaig fer-la una vegada, la recepta de la cuina vermellla, però no vaig arribar a temps per la foto!
PTNTS
Dolça
Hi vist molts pastissos de poma, però en forma de cor aquest és el primer.
Molt maco!!!soposo que també deu ser molt bo.
Enhorabuena por tu estreno.¿ Por qué tiraría yo mi molde de corazón ?
Un abrazo,
María José
Este corazón es muy tentador... se ve riquísimo
Hola guapa!! he fet una volteta pel teu blog i he quedat encantada!! El gaspatxo de maduixes genial, i aquesta tarta de poma te una pinta excel.lent!!
I m´ha agradat trobar la recepta de la leche frita perque fins ara la feia diferent, i intentaré provar de fer la teva a veure com em surt. Adeu guapa!!
Doncs jo trobo que aquest cor llueix per sí sol, no calen blondes! ;) I a més, si dius que va desaparèixer en un tres i no res, això vol dir que era deliciós!! :)
Petons!
Hola estimada, quina il·lusió que hagis fet la recepta, i és que aquest pastís és bo, boníssim i molt fàcil de fer. Un honor que l'hagis cuinat i que ens ho expliquis. un petó ben dolç!
Me encantan todos los dulces de manzana!!!! qué tica!!!! Besos!!!
Tots aquests pastissos de poma m’agraden moltissim, i a més amb forma de cor, qui no se’l menja eh?
petons
Les tartes amb pomes ens agraden molt, són tant dolcetes i tant bones, ens apuntem la teva recepta. Una bona presentació per un dia especial. Un petonet.
Podies haver posat aquesta recepta el dia abans, i hauria quedat molt bé per Sant Jordi!
Molt bona i molt fàcil de fer, i tan ràpida de menjar....!
Una abraçada
Me estoy tomando un café y me faltaba una cosita dulce jaja tu tarta, me cojo un trozo.
Besos
Tinc debilitat per les coques de poma, són tan meloses... ideals pel cafè de mitja tarda o per esmorzar.
I amb la fomra de cor, perfecte pel dia de Sant Jordi, je je je... segur que trauràs molt profit del motlle nou ;)
Qué buenoooooooo
tertulia post comida y tarta de manzana!!! cómo se disfrutan así las sobremesas!!!
te cojo un trozo!!!!
besos
dolores
Quin coret més xuli :)
La veritat és que és un goig quan cuinem i no queda res de res.
Oh ganxeta, vull un trocet!!Quina cosa més bona.
Avui vaig a Reus, m'ho preparas en un tuper??!je,je!!
Petonets maca i que acabi de probar el cap de setmana.
Mmmm... que rico este corazón de manzana, con blonda o sin ella, me tomaba un trocito ahora mismo.
Petonets
Publica un comentari a l'entrada