A l'estiu ens agraden les receptes no complicades, fàcils i ràpides. Encara que a vegades ens ve de gust menjar alguna cosa sofisticada. De fet, la calor, moltes vegades fa que no vingui de gust cuinar. Per això, a mi les receptes quan més ràpides i fàcils més m'agraden. La calor em deixa "xof" i em ve de gust menjar però no molt cuinar. Us presento una recepta ràpida. Carbassons arrebossats. Boníssim. Tasteu-los, estem acostumats a menjar així els calamars, les albergínies, però no els carbassons. Ara amb això de la tempura arrebossem moltes verdures, però a mi m'agrada molt més l'arrebossat tradicional, el conegut com a la romana.
Ingredients
- 3 o 4 carbassons
- 2 ous
- 3 cullerades de farina de blat
- 1/2 got de cervesa
- sal
- oli d'oliva per fregir
Com es prepara
Rentarem els carbassons molt bé perquè els farem servir amb la pell. Els tallarem a làmines tal i com es veu a la fotografia i els salarem una mica. Si tenim la coneguda mandolina ens anirà molt bé però si no ho podem fer perfectament amb un ganivet. Prepararem la massa de l'arrebossat. Posarem la farina, els ous, la cervesa i la sal i ho batrem a consciència per tal no quedin grumolls. Mentrestant posarem l'oli a una paella per tal s'escalfi. Ara només quedar passar una per una les làmines de carbassó per la massa, les escorrerem un mica per tal marxin l'excedent i ho fregirem a l'oli. Ja ho tenim.
Salut!!!!!!
19 comentaris:
Hola!!
Que idea más rica me has dado.
A estas horas y aun no sabía que poner de comer... gracias a ti y a un calabazin que tengo en el frigo..."Me voy pa la cocinaaaaaaa"...
Un besico.
Me alegra Isabel. Te aseguro que estan deliciosos.
ufff que bons!! ara que es l'època del carabasso a casa els fem de tota manera.
Genials, ara en menjaria un platet!! jejejeje
Records
A casa no som gaire d'arrebossats, però t'asseguro que per uns carbassons com aquests faríem una excepció ;)
Tienes razón, es una receta nada complicada, pero muy rica
Besos. ana
Tienes razón, es una receta nada complicada, pero muy rica
Besos. ana
Tienes razón, es una receta nada complicada, pero muy rica
No me entra el comentario con el PoendID
Besos. ana
Que ben arrebossats t'han quedat. La verdura arrebossada a casa ens xifla! els teus t'han quedat divins. Un petó enorme!
Jo , el carbassó només el faig amb ceba i truita, ho provaré així que te que ser boníssim.
una abrasada
què bons els carbassons arrebossats!!! les albergínies també m'agraden.
pt!
Olles i somriures; Tens tota la raó "olletes"... al estiu et quedés "xof" a la cuina, al millor és coses ràpides i bones... i aquesta n'es una d'elles. Que vaigi de gust "olletes". Josepb -menja de bacallà-
Delicioso, simple pero delicioso.
SALUD.
Acostumo a fer arrebossada l'albergínia, perquè és l'única manera que els meus fills en mengin. El carbassó com ja se'l mengen en truita... no l' he provat de fer així, però ha de ser boníssim. I ara que són tan tendres i bons... Ideals per a acompanyar qualsevol plat!
Un acompanyament ben bo!
Petunets,
Eva.
L'arrebosat dels calamars és deliciós, mai hem probat amb les verdures, una idea genial, prenem nota olles, una abraçada.
T'han quedat amb un arrebossat perfecte!! A nosaltres ens encanta la verdura arrebossada! I ara que és època de carbassons, que bons! :)
Petons!
Un rebozado espectacular!!!!!! Yo le daría un bocado a mi pantalla.
Una recepta molt senzilleta però molt bona. És que són tan bons los carbassons!
Publica un comentari a l'entrada