Musclos amb pipirrana és una recepta superrefrescant d'estiu i rica en vitamines i omega 3. Per tant, com podem resistir-nos a fer-la si té una presentació tant bona. Aquesta és una bona manera de menjar musclos, un aperitiu molt nutritiu. Aquesta recepta és típica del sur, sembla ser que Màlaga es pot atribuir la seva paternitat però us puc assegurar que si busqueu molt, doncs casi tothom la fa sigui d'on sigui.
Ingredients
- 1 kg de musclos
- un grapat de grans de pebre negra
- 1/2 llimona
- 2 pebrots verds
- 2 cebes tendres
- 2 tomàquets grans
- 1 o 2 dents d'all
- oli d'oliva
- vinagre
- sal
- comí en pols (opcional)
Com es prepara
Netejarem els musclos treint-los les barbes i els posarem a una olla amb una mica d'aigua, mitja llimona i els grans de pebre negra i els obrirem al vapor. Quan estiguin els deixarem refredar i els retirarem la mitja closca a la que no estan engantxats.
Fem la pipirrana. Es tracta de picar tots els ingredients, els tomàquets, la ceba, el pebrot i l'all, tot molt finet i quan ho tinguem, amanim amb oli, vinagre i sal. Jo he posat comí en pols perquè m'agrada molt el seu aroma.
Amb l'ajut d'una cullera anirem omplint els musclos per damunt i llest per menjar. Salut!!!!!!
11 comentaris:
hola! me encantan los mejillones, y la pipirrana, asi que esta combinacion me la apunto, super rico y supesano, como a mi me gusta, muy bonito tu blog,
saluditos,
pity
www.pitenlacocina.blogspot.com
Ohhh, quina carona més bona fan aquests musclos.Fan un goig increible amb la pipirrana per damunt!!He pogut agafar un mica un ordinador i he aprofitat per visitar-te!!
Petons ganxeta.
Vanesuky.
Deu n'hi do com et cuides. Aquests musclos amb pipirrana tenen una pinta extraordinària.
Una abraçada
Me encantan los mejillones y los suelo preparar así y ademas son muy apropiados para cuando se hace dieta y con un aporte vitaminico muy a tener en cuenta.Que pases un feliz fin de semana.
Me encanta este plato, sano y sabroso, en casa ya es un clásico en los entrantes.
si ja son bons al vapor amb aquesta pipirrana a de ser pecat jejeje una abraçada.
Qué ricos! Me encantan los mejillones y encima con pipirrana todavía mejor.
Besos,
Nuria
jo faig uns musclos molt semblants i no tenia ni idea de l'existència de la pipirrana (n'hi vaig dir musclos amb vinagreta de verdures). m'ha fet molta gràcia el nom, però la veritat és que queden boníssims, i amb l'avantatge que es poden deixar preparats abans i encara són més gustosos.
No m'agraden els musclos, però fan una pinta increïble de ser un plat molt fresquet :)
M'encanten els musclos!!! Molt bona recepta!!!!
Petunets,
Eva.
Coloridos y frescos!!!!!!!!!! riquísimos estos mejillones.
Publica un comentari a l'entrada