He estat uns dies sense internet per culpa de problemes tècnics i mai millor dit perquè van ser els tècnics d'una altra companyia els que em van deixar sense línia. Resulta que encara hi ha gent que no és professional i desconecten les línies dels usuaris que no ho han demanat i els que ho han demanat continuen amb la seva línia. Coses que passen.
Restablert de nou el meu ordre, començo aquest mes amb una recepta molt bona i com sempre fàcil. L'estiu és època de truites. Aquesta és una bona opció.
Poso els ingredients bàsics, encara que es poden fer servir menys quantitats, això és orientatiu.
Ingredients
- 8 ous
- 500 g de patates
- 1 ceba o 1 all porro
- 125 g de pernil dols a daus
- 1 o 2 tomàquets segons tamany
- oli d'oliva
- sal
- pebre negre (opcional)
Com es prepara
Peleu i talleu les patates a daus i la ceba o l'all porro a tiretes primes. Poseu-ho tot junt a fregir amb l'oli d'oliva a foc moderat. Anirem removent.
Pelarem el tomàquet, li traurem les llavors i tallarem la seva carn a daus. Quan estigui cuita la patata i la ceba afegirem el tomàquet, que és l'ingredient que menys triga a fer-se. Llavors abans de retirar afegirem el pernil perquè s'acabin de daurar una mica la resta d'ingredients mentre es fa el pernil. Quan ja ho tinguem ho traurem del foc i l'escorrerem i reservarem.
Ara batrem els ous i posarem una mica de sal. Jo la poso als ous, així m'asseguro de no posar-ne dues vegades i que la truita em surti excessivament salada.
Feu la truita com habitualment feu vosaltres, o més feta o més crua.
Gaudiu-la. Molt bona! Salut!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 comentaris:
Olles, celebro que hagis pogut restablir l'ordre i hagis recuperat la connexió! :)
Aquesta truita, és genial per menjar a la fresca. :)
Petons!
aquest vespre he fet una truita de patata clàssica, amb ceba, però aquesta versió em sembla digna de ser provada.
celebro que tornis a estar connectada i s'hagin superat els problemes, que fa molta ràbia si et cauen del cel d'aquesta manera sense tenir-hi cap intervenció.
Hola Olles!
Aquesta truita és digne d'aquelles que feien les mares per portar el diumenge a la platja i passar-hi tot el dia.
No se m'hagués passat pel cap posar-hi tomàquet a la truita.
Molt bona idea!
Tornaré de visita a la teva cuina, segur.
Mònica
Acabo de llegar a casa y si me pones un trocito de esta tortilla delante no dejo ni las migas, qué buenaaaaaa!!!!
Olles, esta tortilla la hice una vez, pero como que no gustó mucho el tomate en la tortilla, a mi si que me gustó y esta tuya tiene un corte exquisito. Que tengas un buen fin de semana.
Superats els problemes tècnics, bentrobada una altra vegada. No he fet mai truita de patata amb tomàquet, suposo que deu quedar molt melosa. Queda apuntat per a un sopar d'estiu, que encara ens en queden molts, eh?.
Fins aviat
A l'estiu un sopar a la fresca i aquesta truita... Un plaer.
A l'hivern al costat del foc i aquesta truita calenta... Dos plaers.
Salut
bloc pa amb oli i xocolata
Qué rica, más que eso, deliciosa.
Menos mal que ya he cenado...¡¡madre mía, qué pinta tiene esa tortilla!!
Besos. ana
Me encantan las tortillas de patata con lo que sea y esta tiene una pinta deliciosa!!! Besotes!!!
Quina delicia!!A mi Ganxeta, m'agraden les truites de patates més fredes que no calentes!!I aquesta fa un goig!
Petons maca!
Vanesuky.
Jo sí he menjat truita amb tomàquet i m'ha agradat molt. El que no he provat és aquesta combinació que fas tu, i ha de ser realment bona.
Una abraçada
Quina combinació més bona, no l'he feta mai així i trobo que ha de quedar molt rebona. Una truita de patates més melosa i molt més gustosa. Me l'apunto!
Publica un comentari a l'entrada