Broquetes de pollastre amb salsa de mostassa, i també verduretes. Que va ser primer l'ou o la gallina. Doncs primer un trosset de carabassó, desprès un de pollastre i desprès un xampinyó.
Així segur que no hi ha dubte, seguint l'ordre, no hem de dubtar, ens quedarà perfecte.
Ingredients
- pollastre a trossos ( pit o cuixa)
- 1 carabassó
- 1 safata petita de xampinyons
- 2 cullerades de mostassa de dijon
- oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre negre
- palets per broquetes
Com es prepara
Netejar el pollastre i tallar-lo a trossos, com si fossin daus però d'una mida semblant als xampinyons.
Rentar bé el carabassó i tallar-lo a trossos rodons de dos dits més o menys de grossor. I a la vegada tallar-los per la meitat com si fossin una mitja lluna.Rentar bé els xampinyons. Treure'ls la tija també.
Comencem a preparar les broquetes. Comencem per un tros de carabassó, un de pollastre i un xampinyó, un de pollastre, un de carabassó, un de pollastre..... i així fins arribar casi a la punta del pinxo. Sal i pebre negre per damunt.
Preparem la salsa que posarem per sobre. En un bol, dos cullerades de mostassa de dijon i per fer-la una mica més líquida, una mica d'oli, així també ajudarà a enganxar la salsa a les broquetes. Ara ja estan llestes per posar a la paella i fer a la planxa, amb una mica d'oli.
Salut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 comentaris:
Quina casualtitat!!!!!! Acabo de fer unes broquetes molt semblants per dinar!!!!!!! Je je je...
Però tu no pares amb les receptes, eh? No puc seguir-te el ritme!!!
Que bones i sanes que són!!!
Es que el més senzill és moltes vegades el millor
PTNTS
Dolça
Bones i ràpides, ... que més volem!!!
Que buenas y te solucionan el pelear con las verduras pues asi en brocheta se lo comen y no dicen nada.
Besos
De lo que es tracta és de solucionar-nos la vida i buscar receptes ràpides per a moments en el que no hi ha temps. Ràpid no vol dir que no sigui sofisticat. Sempre a la recerca de coses noves i bones, i que si a més agraden doncs millor.
Gràcies a totes.
De lo que se trata es de solucionarnos la vida y buscar recetas rápidas para momentos en el que no hay tiempo. Rápido no quiere decir que no sea sofisticado. Siempre en busca de cosas nuevas y buenas, y que si además agradan pues mejor.
Gracias a todas.
Publica un comentari a l'entrada