L'anís s'ha fet servir des de fa segles. És tracta d'una herba medicinal. La més antiga i la més utilitzada en tot el món.
Les seves propietats sobre tot són digestives. Entre les seves maneres de fer, estan els licors. Aquest és el que utilitzarem nosaltres.
Aquestes galetes són molt i molt senzilles.
Ingredients
- 500 g de farina
- 80 g de sucre glass
- 200 ml d'oli de girasol (jo he fet servir d'0liva suau)
- 100 ml d'anís dolç (licor)
- sucre en gra (per posar per damunt)
Com es prepara
Barrejarem tots els ingredients i fem una massa. L'estendrem sobre una superfície plana i les tallarem amb un motlle, al nostre gust.
Les disposarem a una safata de forn sobre paper vegetal i posarem sucre normal per damunt. El forn precalentat a 180º uns 15 minuts.
El gruix de les galetes ha de ser una mica ample, més de 1/2 cm. Amb compte amb el forn, ja que si no quedaran molt dures, ja que l'anís endureix les masses.
Salut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9 comentaris:
Ganxeta, digue'm on vius que vindré a berenar!!!!!!!
PTNTS
Dolça
M'encanten les galetes amb gust d'anís, han d'estar boníssimes.
Ester
HUmmmm, pastas de anis... esto ya mismo huele a Navidad
Ana
Gràcies per la recepta! m'encanta l'anís i com diu l'Ana això ja fa oloreta de nadal!
petons.
La veritat és que no queden bones. No és perquè les hagi fet jo. L'aroma és especial. La veritat és que queden fins i tot amb un punt de cruixent.
Salut!!!!!!!!!!!!!!!!
rosquillas pastitas,,pero niña,esto no pot ser,jejej,te ha quedado super,y el puntillo de anis buenisimo.una abraçada i bon finde.
A mi també m'agrada molt el gust de l'anís a les galetes.
En el teu comentari dius que no queden bones???? Deu ser un error, oi? És que tenen una pinta delciosa!
S'ha colat el no.......
Jo no volia dir això, queden molt bones.
Gràcies Gemma perquè no m'havia adonat.
Salut!!!!!!!!!!
Fan un pinta!
I el gustet d'anis que es queda al paladar...
Publica un comentari a l'entrada