dimecres, 15 d’octubre del 2008

Rosquilles





Aquestes rosquilles són les que ha fet la meva mare sempre a casa. Les rosquilles casolanes, de tota la vida.

Ingredients
  • 1 tassa de llet
  • 1/2 tassa d'oli d'oliva
  • 1/2 tassa d'anís licor
  • 1/2 tassa de sucre
  • 1 ou
  • 1 sobre de llevat Royal
  • farina (la que admiteixi)
  • oli d'oliva per fregir
  • sucre per decorar

Com es prepara


Amassar tots els ingredients fins que la massa sigui elastica i no s'engantxi a les mans. Donar forma a les rosquilles i fregir en abundant oli. Quan estiguin fregides les posarem sobre paper absorvent per tal d'eliminar oli restant i les passarem per sucre per decorar-les.


Gaudiu i salut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



******La massa de les rosquilles ha de ser ni molt blanda ni molt dura, per això s'han de respectar les mesures que s'indiquen. A més s'aconsella que l'oli no estigui molt calent, ja que si no de seguida es posen dures.

12 comentaris:

No tot són postres ha dit...

Ganxeta!!!!! no pares, eh!!! a més sembla que juguis a veure quina recepta és més bona.
PTNTS
Dolça

Ester ha dit...

Les rosquilles, que bones, quan les tinc al davant no parararia mai de menjar-ne.
Ester

Glòria ha dit...

Saps que no n'he fet mai, de rosquilles?. Això de la farina que admeti, sempre m'ha fet una mica de respecte. A veure si m'hi poso!. Ja t'ho explicaré!.

Fins aviat

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Animeu-vos, ja veureu, com hi ha un moment que ja no pots afegir més farina, perquè sinó la massa es torna molt dura. A mi la veritat és que al principi no em sortien molt bé, ja saps, uns dia més durs, l'altre més prims. La farina, quan més qualitat tingui millor. Ja que hi ha farines que no valen res.
Salut!!!!!!!!!!!!!!!

La cuina vermella ha dit...

Que bones!!! me les menjaria totes i no us en deixaria cap. Tampoc n'he fet mai, ja us ho explicarem.
petons.

tartasacher ha dit...

Hola Olles i somriures:
Qué delicia de rosquillas y el pastel de zanahoria y almendras también me ha encantado. Dos recetas que tengo que probar. Un beso y gracias por tus felicitaciones y tu cariño

Gemma ha dit...

Que complicat donar la forma a les rosquilles... Aquests dolços casolans són les típiques receptes que, com a la mare, no li queden a ningú, oi?

tartasacher ha dit...

Hola Olles i somriures:
Gracias por tu bello comentario en mi blog. Me alegro te hayan gustado los panecillos que he hecho para conmemorar el día mundial del pan. Gracias y mil besos

Rosa ha dit...

Como me has hecho recordar las rosquillas de mi madre. Las tuyas se ven riquísimas y tienen una pinta fantástica. Ahora me comía una.
Besos

dolorss ha dit...

OOOOOOOOOOOOOh!
quina salibera!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Rosquillas ricas ricas... me pierdo por los dulces de masa frita

Vanesuky ha dit...

Estas roquillas esta´n pidiendo cómeme!!!
A esta hora te cojo una para la merienda!!
Gracias.
Un besín!