He volgut fer un pinxo amb una pseudoescalivada. Però no és escalivada, ja que els ingredients no estan escalivats. El pebrot del piquillo sí, és de pot però està escalivat, l'albergínia no, en aquest cas està feta a la planxa amb una mica d'oli. Per tant no puc anomenar-la escalivada.
Què és l'escalivada? L'escalivada és un plat típic de la cuina catalana. El seu nom es deu al verb escalivar que significa rostir al "rescoldo". Encara que ara és fa al forn.
Els ingredients pebrots, albergínies, ceba....i altres depèn del costum que tinguem.
Ingredients
- pebrots del piquillo
- albergínies
- anxoves en semiconserva
- pa
- oli d'oliva
- sal
- all
Com es prepara
Tallar les albergínies a rodanxes longitudinals amb l'ajut d'una mandolina. Fer-les a la planxa amb una mica d'oli i sal. Fer també a la planxa els pebrots del piquillo.
Torrarem el pa a la torradora. Quan estigui, refregarem una mica d'all per sobre i començarem a fer el montatge. 1 pebrot, albergínia, 1 pebrot, albergínia i 1 pebrot. Coronar el montatge amb anxoves en semiconserva i unes olives negres. Posar un rajolí de oli d'oliva i a gaudir.
Salut!!!!!!!!!!!!
8 comentaris:
Menos mal que ya he comido....¡¡qué tostada más apetitosa¡
No es pot estar tres dies sense passejar per la blogsfera, doncs hi ha qui penja tres receptes i s'acumula la feina!!!
jejeje
Aquesta tota la farè sense la anxova, doncs no m'agrada!!
Versió rápida de la torrada amb escalibada i anxova o tamb tonuyna, no hi havia pensat mai. El meu fill és ficará content, segur que li agradarà. A mi també, eh!
fantàstica presentació! i fantàstica recepta. petons.
Doncs les delicies prenen nota d'aquesta pseudo-escalibada, perquè és un plat molt bó i no sempre es disposa del temps necesari per fer-la. Una estupenda idea. Petonets
Ganxeta, una bona adaptació... i segur que també ben bona
PTNTS
Dolça
Gràcies per la vostra visiteta. M'agrada que us hagi agradat aquesta aposta adaptada. Com sempre procuro presentar-vos plats senzills per solventar els problemes de temps que tenim la majoria de nosaltres.
Que gaudiu, salut!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vegades les coses més senzilles són de les més bones! Aquesta recepta n'és un exemple i demostra que no sempre un s'ha de complicar la vida cuinant!!
Boníssim!!!
Publica un comentari a l'entrada