dimarts, 18 d’agost de 2009

Tarta de formatge fresc i poma



Aprofitant que vaig encendre el forn l'altre dia tal i com ja us vaig comentar en un altre post anterior, i que vaig fer un munt de receptes, us presento ara una d'elles. Tarta de formatge fresc i poma. Ràpida, fàcil i saludable. Qui hauria de dir que amb formatge tipus burgos sortiria una tarta tant cremosa. Llàstima no haver integrat més poma pel mig, us asseguro que una altra vegada ho faré. Els puntets són de la canyella. Imagimeu-vos lo aromàtica que és. Us animo a fer-la!.




Ingredients
  • 500 g de formatge fresc tipus Burgos
  • 4 ous
  • 80 g de farina
  • 1 poma
  • 220 g de sucre (jo vaig posar 150 g i ja queda bastant dolça)
  • 1 cullerada de café de canyella mòlta





Com es prepara


Batre els ous amb la sucre a un bol fins que agafin un color blanquet. La quantitat de sucre de la recepta la fa molt dolça per tant si no sou massa llaminers, poseu-ne menys.

Afegirem a la barreja anterior la farina i la canyella, batrem per integrar bé tots els ingredients. I per últim afegirem el formatge fresc a trossos. Ho batrem perquè quedi una crema fina.

El motlle on posarem la barreja haura de tenir una mica de mantega a les seves parets. Posarem la crema i la poma tallada molt fineta. Si volem podem posar més poma per tal s'integri a tot el cos del pastís. Posarem una mica de sucre per damunt abans d'entrar al forn per tal caramelitzi.

Al forn, com sempre precalentat, a 185º entre 30 i 40 minuts. Introduirem un escuradents per comprovar que ja estigui.


Salut!!!!!!!!

7 comentaris:

bajoqueta ha dit...

Me la quedo! M'agrada tot lo que porta, així que segur que ens agradarà. Jo ho faig molts cops a l'acabar una cosa de poma, li poso per sobre una miqueta de sucre i canyella, ens encanta! Ai que em faràs encendre el forn... jajaja

Mercè ha dit...

Oh, quina tarta mes rebona!! Te una pinta impressionant!! I m'anoto la idea de posar-hi mes poma entremig. :)
Petons!

El cullerot Festuc ha dit...

I tant que s'ha d'aprofitar per fer varies coses si ets tan valenta per encendre el forn! Amb aquesta calor és tots una herocitat! jeje! La coca bé s'ho valia...
Petunets,
Eva.

The kiwi kitchen ha dit...

Mhhh.que combinación! Manzana y queso en una tarta, la probaré seguro. Gracias!
Nuria

pityenlacocina ha dit...

se ve jugosita y muy rica, quiero probarla ya! que tarta mas buena...
besos,

pity

josep ha dit...

Olles,
M'agraden molt els pastissos de formatge i també els de poma, per tant aquesta combinació dels 2 sabors ha de ser fantàstica. El probarem. Una abraçada

Margarida ha dit...

Una bona combinació, i ara que ve la temporada de pomes... tindré una recepta més!
Petons