dijous, 2 d’abril del 2009

Coc de xocolata al Couantreau


No és per res, però que bo que m'ha sortit aquest coc. Senzill, com la majoria de les meves receptes. Però bo, això sí. Us animo a fer-lo us agradarà.


Ingredients
  • 175 g de sucre
  • 175 g de mantega
  • 3 ous
  • 175 g de farina
  • 1/2 sobre de llevat Royal
  • 3 cullerades grans de cacau en pols (sense sucre i valor)
  • 2 cullerades de Couantreau
  • 3 cullerades grans de suc de taronja natural


Com es prepara

Posarem mantega al motlle. Batrem la sucre amb la mantega i afegirem els ous, el Couantreau i el suc de taronja. Barrejarem tot molt bé. Llavors incorporarem la farina barrejada amb el llevat i el cacau. Continuem barrejant. Utilitzarem una batedora per tal no quedi cap tipus de grumoll.

Llavors, posat al motlle, ho posarem al forn precalentat. 30 minuts a 170º-180º, segons el forn, ja sabeu.

Salut!!!!!





20 comentaris:

El cullerot Festuc ha dit...

mmmmm...que bo!!! La combinació de xoco i cointreau ha d'estar excel.lent!
Petunets,
Eva.

Cuinagenerosa ha dit...

ja sé que tothom ho diu, però jo no ho faig gaire: aquesta me l'apunto per divendres, de seguida he vist que és bo.

la vella carmanyola ha dit...

Oooooohhh!! quin puntaso amb couantreau!!

Me l'imprimeixo, val!!

Records

Maria Dolores ha dit...

Segur que está bo.
besets

Vanesuky ha dit...

ohhh, quin bon coc ràpid, es veu tan esponjós!!M'agafo un trocet per esmorçar demà!!

Petons.

Mercè ha dit...

Un altre cap a la llista de pendents! I aquest passa directe a la secció especial de xocolata!! ;) jeje
Petons!

Gemma ha dit...

Senzill però deliciós! El cointreau lliga a la perfecció amb la xocolata, ideal per prendre'n un tallet amb el cafè després de dinar :)

Eva Flores ha dit...

La veritat és que té una pinta espectacular!! M'agrada molt el gust del cointreau als dolços.
Les receptes senzilles són les millors, perquè sempre t'animes a probar-les i sempre surten bones.
pt!

Belen-Entre platos ha dit...

que rico bizcocho,me encanta el chocolate,el licor no tanto,aunque le tiene que dar su puntito.

UN SALUDO
belen

María José ha dit...

No he necesitado el traductor....yo leo couantreau y voy como una moto.
Me gusta la combinación de este licor y el chocolate.
Cuando mi dieta me lo permita lo pruebo, tiene que estar muy rico.
Un abrazo,
María José

Rosa ha dit...

Ya lo creo que te debió salir bueno, de buena gana me comía yo un trozo ahora mismo con un café.
Un besito y bona tarda

illetapitita ha dit...

Ostres un coc fet amb xocolata i cointreau??
Això s'ha de provar!
Petonets!

maragda ha dit...

Quina perdició, que estem en època de quaresma i d'abstinència! M'encanta la recepta segur que m'animo a assajar-la.
Petons!

salvia ha dit...

mmmmm qué rico!!! Tiene que estar bueníiiiisimo con lo que me gusta el chocolate (y con cointreau)!!!! Besotes!!!

No tot són postres ha dit...

Ganxeta!!! la taronja amb xocolata perfecta i el puntet de Cointreau!!!!!mmmm Bo!
PTNTS
Dolça

Mai ha dit...

una combinació ideal , i a més ve de gust a qualsevol hora , al menys a mi , però el que m´ha matat són aquells cigrons amb botifarra , és l´hora de dinar i em venen més de gust que la meva lassagna.

que vagi de gust

dolores ha dit...

La mezcla de chocolate y naranja es muy muy buena .
Te ha quedado de lujo este pastel
Besos

dolores

Hilda ha dit...

Oooooo.... me quedo con la boca abierta... creo que estoy aprendiendo catalán...jajajaj... la receta buenisima... en cuanto pueda la copio, la copio y la re-copio...
Petonets

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Olles i somriures; Beethoven ja ho deia... que una partitura per més notes que porti, no vol dir que sigui més bonica... senzillesa i plaer. M'he l'apunto. Josepb -menja de bacallà-

Sara ha dit...

Pues lo pienso hacer, tiene pinta de estar muy tiernito.
Un besote