No és per res, però que bo que m'ha sortit aquest coc. Senzill, com la majoria de les meves receptes. Però bo, això sí. Us animo a fer-lo us agradarà.
Ingredients
- 175 g de sucre
- 175 g de mantega
- 3 ous
- 175 g de farina
- 1/2 sobre de llevat Royal
- 3 cullerades grans de cacau en pols (sense sucre i valor)
- 2 cullerades de Couantreau
- 3 cullerades grans de suc de taronja natural
Com es prepara
Posarem mantega al motlle. Batrem la sucre amb la mantega i afegirem els ous, el Couantreau i el suc de taronja. Barrejarem tot molt bé. Llavors incorporarem la farina barrejada amb el llevat i el cacau. Continuem barrejant. Utilitzarem una batedora per tal no quedi cap tipus de grumoll.
Llavors, posat al motlle, ho posarem al forn precalentat. 30 minuts a 170º-180º, segons el forn, ja sabeu.
Salut!!!!!
20 comentaris:
mmmmm...que bo!!! La combinació de xoco i cointreau ha d'estar excel.lent!
Petunets,
Eva.
ja sé que tothom ho diu, però jo no ho faig gaire: aquesta me l'apunto per divendres, de seguida he vist que és bo.
Oooooohhh!! quin puntaso amb couantreau!!
Me l'imprimeixo, val!!
Records
Segur que está bo.
besets
ohhh, quin bon coc ràpid, es veu tan esponjós!!M'agafo un trocet per esmorçar demà!!
Petons.
Un altre cap a la llista de pendents! I aquest passa directe a la secció especial de xocolata!! ;) jeje
Petons!
Senzill però deliciós! El cointreau lliga a la perfecció amb la xocolata, ideal per prendre'n un tallet amb el cafè després de dinar :)
La veritat és que té una pinta espectacular!! M'agrada molt el gust del cointreau als dolços.
Les receptes senzilles són les millors, perquè sempre t'animes a probar-les i sempre surten bones.
pt!
que rico bizcocho,me encanta el chocolate,el licor no tanto,aunque le tiene que dar su puntito.
UN SALUDO
belen
No he necesitado el traductor....yo leo couantreau y voy como una moto.
Me gusta la combinación de este licor y el chocolate.
Cuando mi dieta me lo permita lo pruebo, tiene que estar muy rico.
Un abrazo,
María José
Ya lo creo que te debió salir bueno, de buena gana me comía yo un trozo ahora mismo con un café.
Un besito y bona tarda
Ostres un coc fet amb xocolata i cointreau??
Això s'ha de provar!
Petonets!
Quina perdició, que estem en època de quaresma i d'abstinència! M'encanta la recepta segur que m'animo a assajar-la.
Petons!
mmmmm qué rico!!! Tiene que estar bueníiiiisimo con lo que me gusta el chocolate (y con cointreau)!!!! Besotes!!!
Ganxeta!!! la taronja amb xocolata perfecta i el puntet de Cointreau!!!!!mmmm Bo!
PTNTS
Dolça
una combinació ideal , i a més ve de gust a qualsevol hora , al menys a mi , però el que m´ha matat són aquells cigrons amb botifarra , és l´hora de dinar i em venen més de gust que la meva lassagna.
que vagi de gust
La mezcla de chocolate y naranja es muy muy buena .
Te ha quedado de lujo este pastel
Besos
dolores
Oooooo.... me quedo con la boca abierta... creo que estoy aprendiendo catalán...jajajaj... la receta buenisima... en cuanto pueda la copio, la copio y la re-copio...
Petonets
Olles i somriures; Beethoven ja ho deia... que una partitura per més notes que porti, no vol dir que sigui més bonica... senzillesa i plaer. M'he l'apunto. Josepb -menja de bacallà-
Pues lo pienso hacer, tiene pinta de estar muy tiernito.
Un besote
Publica un comentari a l'entrada