divendres, 31 d’octubre del 2008

Spaghettis de blat de moro picantets


Pot semblar que aquesta recepta és massa senzilla. Però no és per la seva senzillesa que l'he escollit sinó per la seva "novetat" i perquè m'agrada molt.


Es déu haver notat a les darreres receptes que m'agraden molt les espècies, i el picantet. Per això a vegades, les receptes, encara que puguin semblar simples, només pel seu aroma, ja mereixen la pena. L'esència és important.

La novetat és, que he utilitzat per primera vegada els spaghettis de blat de moro. No els havia tastat. Companyes de feina m'havien parlat. Per a problemes digestius, celiaquia, etc, aquest producte és ideal. La veritat és que m'ha sorprès el seu sabor. Perquè són realment bons. Bastant més cars que els de blat. La veritat és que la digestió és molt més àgil i no tant pesada com la dels spaghettis comuns.

Ingredients
  • 1 paquet d'spaghettis de blat de moro
  • 3 grans d'all
  • 4 o 5 chillis
  • oli d'oliva
  • sal

Com es prepara

Els spaghettis es couran amb aigua i sal durant 9 minuts aproximadament.

Mentrestant saltejarem els alls llaminats a la paella amb una mica d'oli, i els chillis.

Escòrrer els spaghettis, i millor passar una mica per l'aixeta per tal de treure tot el midó que treu la seva cocció. Afegir a la paella perquè agafin l'aroma. Rectificar la sal.

Com podeu veure, més senzill impossible, però ràpid, per aquells dies que no tenim temps.

Salut!!!!!!!!!!!!!!!

6 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Un cop a la setmana fem aquesta recepta per sopar! i és boníssima!

Anònim ha dit...

En casa nos reimos mucho con esta pasta... nosotros la llamamos a la diavola... pero como estén muy picantes, al jefe se le pone la calvilla colorada, y los hijos se parten de risa

Besos. Ana

Elena ha dit...

alaa que bons ya els buscaré per provar-los,un petó.

Maria Dolores ha dit...

Los habia visto pero no los he probado, seguiré tu recomendación los compraré y si son tan buenos asi como tu los has preparado estarán deliciosos.
Besos

No tot són postres ha dit...

Ganxeta, alguna vegada de tant en tant en fem uns de semblants i són boníssims!
PTNTS
Dolça

tartasacher ha dit...

Hola Olles i somriures:
Qué receta tan rica y sencilla. Me laegro te gusten mis buñuelos de viento. A mí también me gustan más los de crema, pero como hay que dar gusto a todos. Besos miles.