dijous, 13 d’agost del 2009

Coca de pasta fullada amb albergínia, tomàquet i formatge de cabra



Tens una trista i solitària albergínia a la nevera i que pots fer amb ella, una sola. Busques a internet i gràcies al meravellós món del google imatges, fa que la idea t'entri tota per la vista. Vaig trobar aquesta recepta a Gastronomia i Cia, Receta de Hojaldre de berenjena, tomate y queso de cabra.

I vet aquí, una recepta de 10. No volia fer servir el forn i no m'ha quedat més remei. Que ha passat, doncs que he fet moltes més coses per aprofitar. Aquests propers dies us les presentaré.

Aquesta recepta la veritat és que m'ha agradat molt. Us animo a fer-la. Encara que faci calor per posar en marxa el forn mereix la pena.

Ingredients
  • pasta de full
  • 2 tomàquets
  • 1 albergínia
  • formatge de cabra (snack)
  • olives negres sense pinyol
  • sal
  • oli d'oliva
  • 1 ou
  • orenga (opcional)

Com es prepara

Estendre la pasta de full i tallar les porcions segons les nostres necessitats, ja sigui en forma, o en grandària. Jo he fet servir la pasta de full del LIDL i surten 6 porcions com les que us presento. Batrem l'ou i les pintarem amb ell abans de posar la resta d'ingredients.

Rentarem l'albergínia i la tallarem en rodanxes molt fines. Li deixarem la pell. Les salarem una miqueta i les passarem una mica per la paella, per tal al forn no es quedin poc fetes.

Rentarem els tomàquets i els tallarem en rodanxes igual de fines. Si volem podem treure la pell. És opcional.

Tallarem el formatge de rulo també en rodanxes. Jo he disposat, tot depen del tamany de cada peça, 4 rodanxes d'albergínia per coca, dos de tomàquet i 3 de formatge de cabra.

Muntarem les peces, albergínia, tomàquet i formatge de cabra, 2 olivetes, sal i un rajolí d'oli d'oliva. Si volem una mica d'orenga, a mi m'agrada, però no he posat.

A 200º al forn precalentat, durant més o menys 12 o 15 minuts. I ... le voilà! Boníssim i molt fàcil. Salut!!!!!






12 comentaris:

L'art de la cuina ha dit...

mmmmm quina pinta! la pasta fullada és un molt bon recurs, m'encanta fer-la servir!

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

M'agrada el plat. Jo feia servir poc la pasta de full, però ara cada cop hi treballo més, sobretot la que ja ve preparada.
Salut i bon profit!
Bloc pa amb oli i xocolata

bajoqueta ha dit...

Ja havia passat per aquí este matí, però mira he sentit una oloreta i dic torne-m'hi!

Osti que bo... i jo aquí menjant-me un trist iogurt...

Ha valgut la pena encendre el forn que fa molt bona pinta :)

Unknown ha dit...

Me encantan las cocas bien hechas, como la tuya.

Clemenvilla ha dit...

Ummmmm buena combinación de ingredientes, a mi para cosas de estas no me da ninguna pereza encender el horno y más con ese resultado tan bueno.

El cullerot Festuc ha dit...

Doncs si que ha d'estar bona si...Aisss...jo ahir vaig tirar una alberginia que ja feia moooolts dies que rondava per la nevera...si ho hagués vist abans... ;)
Petunets,
Eva

HAVE REAL PIES IN BARCELONA ha dit...

Qué rico, adoro las cocas con queso de cabra.
Besos,
Nuria

Anònim ha dit...

guauuuu... qué rico!! tiene una pinta fabulosa

Besos. Ana

Maria Dolores ha dit...

Que bueno me encanta como te ha quedado, lo preparo parecido pero sin hojaldre,hago como tu con lo que hay por el frigo montas un pastel.
Besos

Mercè ha dit...

Uauuuu!! Facil i deliciosa!! Quina bona combinacio!! :)
Petons!

LA PADRINA ha dit...

Segur que està boníssima! una bona alternativa a la pizza i amb uns ingredients que m'encanten.
La provaré segur!

Cuinetes ha dit...

A casa som fans de les coques d'escalivada i del formatge de cabra!! Segur que ens encantarà aquesta recepta! Moltes gràcies per compartir-la! Petons!!