Aquest plat, com si d'una amanida es tractés és del tot refrescant, encara que la temporada millor per fer-la és la primavera i l'estiu. A casa meva en mengem tot l'any. De veritat que és boníssima.
Ingredients
- 1 kg de prebrots vermellls per escalibar
- 1/2 kg de tomàquest ben vermells per a fregir
- 3 dents d'all
- comí en pols
- sal
- orenga
- oli d'oliva verge extra
Com es prepara
S'han d'escalivar els pebrots al forn i una vegada fets pelar-los i fer-los tires. En una paella posarem els tomàquets vermells sense la pell i amb ells farem una mena de salsa de tomàquet. Una vegada fets, en una altra cassola ho posarem tot junt i ho cuinarem una bona estona perquè es barregin els sabors.
A tot això ho amanirem quan estigui fred. Jo afegeixo un bon raig d'oli d'oliva, els alls xafats al morter, la sal, el comí en pols i una mica d'orenga. I llest ja es pot menjar.
Boníssim!!!!
1 comentari:
La meva mare era manxega i feia aquest plat però sense l'orenga. M'agrada molt.
Publica un comentari a l'entrada