dissabte, 30 d’agost de 2008

Pastís dels tres



Aquest pastís de verdures es diu dels tres pels seus ingredients, sempre tres. És molt bo i senzill. Sense complicació.

Ingredients
  • 3 carbassons
  • 3 alls porros
  • 3 ous
  • gambes pelades
  • mantega vegetal
  • 200 ml nata de soja
  • sal
  • pebre negre

Com es prepara,

Tallar els alls porros i els carbassons sense treure la pell en quadradets molt petits. Tot s'ha de sofregir a una paella amb sal i pebre i amb mantega, no pas amb oli. Quan estigui més o menys afegir les gambes.

Per altra banda batre els ous amb la nata de soja. Barrejar en un bol a banda amb la verdura i triturar amb la batedora. Quan estigui posar en un bol i posar-li també a les parets una mica de mantega, el que nosaltres considerem més adequat per a l'ocasió. Jo aquesta vegada ho he fet rodó.

Si s'ha de rectificar de sal ara és el moment, abans d'anar al forn.

Tot això ha d'anar al forn al bany maria, a uns 180º durant uns 30 minuts. Per servir millor fred, però va a gustos.