Això si que ha estat un reaprofitament. Això d'encendre el forn per fer moltes coses no m'havia passat mai. Com que aquesta idea l'havia vist a molts blogs culinaris vaig resoldre ràpid i mans a la massa, mai millor dit, vaig farcir la pasta de full que tenia amb pernil i formatge.
Trobo que em van quedar molt bé, i això que el formatge era filat. No és la recepta que corre per la xarxa però igualment és molt bona. Són delicioses aquestes espirals, prometo experimentar amb més sabors.
Trobo que em van quedar molt bé, i això que el formatge era filat. No és la recepta que corre per la xarxa però igualment és molt bona. Són delicioses aquestes espirals, prometo experimentar amb més sabors.
Ingredients
- pasta de full
- formatge (el meu filat)
- pernil dolç
- 1 ou batut
10 comentaris:
¡¡Que ricos espirales!! no he hecho nunca este plato, pero por ver como resulta este tuyo me lo anoto, pues tiene que estar exquisito. Besos
Me encantan las espirales de todo tipo, es que quedan tan bien!!!!! Y además estas estarían riquísimas, el jamón y queso no fallan.
Hola OLLES!!!!
Soy la 1ª !!! . Me encantan estas espirales. Yo las hago con tomate y mozarella. Tomo nota de tu receta por que me encantan!!!
Feliz semana!!!
besos
dolores
Excelente ejecución.
Si que va cundir això d'encendre el forn!!! deuries tenir una bona colla d'amics a sopar...pq amb tant menjar! jejeje!
Aquestes espirals queden boníssimes i són tan fàcils de fer!!!
Petunets,
Eva.
Olles, ganxeta... amb sobrasada i formatge blau, mmmm! però per una temporada una miqueta més fresqueta, són força potents!
I amb poma ratllada i paté, olivada i anxoves....
PTNTS
Dolça
Las espirales igual dulces que saladas resultan apetecibles y cuando las sacas vuelan y estas tuyas volarian muy pronto.
Qué bo!
Impressionants delicies ganxeta!!!La veritat és que són increiblement fàcils i tenen una carona deliciosa!
Petonets maca.
Vanesuky.
Que tindran les espirals que semblen hipnòtiques, oi?!
Les teves fan una cara espectacular! Molts petons.
Publica un comentari a l'entrada