diumenge, 23 d’agost del 2009

Espirals salades de pernil dolç i formatge


Això si que ha estat un reaprofitament. Això d'encendre el forn per fer moltes coses no m'havia passat mai. Com que aquesta idea l'havia vist a molts blogs culinaris vaig resoldre ràpid i mans a la massa, mai millor dit, vaig farcir la pasta de full que tenia amb pernil i formatge.

Trobo que em van quedar molt bé, i això que el formatge era filat. No és la recepta que corre per la xarxa però igualment és molt bona. Són delicioses aquestes espirals, prometo experimentar amb més sabors.


Ingredients
  • pasta de full
  • formatge (el meu filat)
  • pernil dolç
  • 1 ou batut



Com es prepara

Estirar la massa de pasta fullada. Cobrir amb rodanxes de pernil dolç i després de formatge. Enrotllarem fent un cilindre. Tallarem rodanxes de 1 cm de grossor. Col·locar en la placa del forn i pintar amb ou batut. Forn 200º uns 15 minuts. I llest, salut!!!!!!!!!!!!!!!


10 comentaris:

Anna ha dit...

¡¡Que ricos espirales!! no he hecho nunca este plato, pero por ver como resulta este tuyo me lo anoto, pues tiene que estar exquisito. Besos

Clemenvilla ha dit...

Me encantan las espirales de todo tipo, es que quedan tan bien!!!!! Y además estas estarían riquísimas, el jamón y queso no fallan.

dolores ha dit...

Hola OLLES!!!!

Soy la 1ª !!! . Me encantan estas espirales. Yo las hago con tomate y mozarella. Tomo nota de tu receta por que me encantan!!!

Feliz semana!!!

besos

dolores

Unknown ha dit...

Excelente ejecución.

El cullerot Festuc ha dit...

Si que va cundir això d'encendre el forn!!! deuries tenir una bona colla d'amics a sopar...pq amb tant menjar! jejeje!
Aquestes espirals queden boníssimes i són tan fàcils de fer!!!
Petunets,
Eva.

No tot són postres ha dit...

Olles, ganxeta... amb sobrasada i formatge blau, mmmm! però per una temporada una miqueta més fresqueta, són força potents!
I amb poma ratllada i paté, olivada i anxoves....
PTNTS
Dolça

Maria Dolores ha dit...

Las espirales igual dulces que saladas resultan apetecibles y cuando las sacas vuelan y estas tuyas volarian muy pronto.

bajoqueta ha dit...

Qué bo!

Vanesuky ha dit...

Impressionants delicies ganxeta!!!La veritat és que són increiblement fàcils i tenen una carona deliciosa!

Petonets maca.

Vanesuky.

La cuina vermella ha dit...

Que tindran les espirals que semblen hipnòtiques, oi?!
Les teves fan una cara espectacular! Molts petons.