A cada casa aquesta recepta es fa d'una manera diferent. Cadascú té la seva recepta. A mi m'agraden molt, senzills, molt senzills. Però són els macarrons de tota la vida, els que feia la meva mare, els que he menjat a casa dels meus parents.
Ingredients
- 400 g macarrons
- 500 g carn picada ( jo faig servir una barreja de pollastre i porc)
- 400 g de salsa de tomàquet
- 1/2 ceba
- sal, pebre i orenga
- oli d'oliva
- formatge ratllat (al gust)
Com es preparen
A una paella, posarem un parell de cullerades d'oli i daurarem la ceba molt picada. Afegirem la carn fins que canviï de color. Sal i pebre també. Finalment afegirem la salsa de tomàquet deixem que faci xup xup una estoneta. Llavors afegirem una mica d'orenga. I rectifiquem si és el cas, de sal.
Mentrestant hem bullit la pasta, quan comenci a bullir de nou, afegirem la sal i una mica d'oli d'oliva. Deixarem coure la pasta durant 8 minuts aproximadament. Jo, he fet servir pasta clàssica, plumas numero 3, petites, que m'agraden més.
Escorrerem i afegirem a la salsa feta (la salsa la he passat per la batedora una miqueta). Si volem els posarem en una safata amb una mica de formatge ratllat i al forn per gratinar. I llestos.
Salut!!!!!!!!
Jo afegeixo la sal desprès d'afegir els macarrons a l'aigua de cocció perquè si afegim la sal quan l'aigua està freda triga molt més en arribar al punt d'ebullició.
6 comentaris:
que bons ami la pasta me chifla ,,la pasta i lo que no es pasta,,quin problema tenir tan bona boca,cachissss.
Hola Olles i somriures:
Que macarrones tan ricos y el pastel de manzana exquisito. Me alegro te haya gustado el bizcocho. Besos mil y muchas gracias
Ganxeta, avui n'he menjat per dinar!!!!!
PTNTS
Dolça
Que bons, quina gana, a aquestes hores no es poden veure aquestes coses. Un deu guapa!! A nosaltres ens passa com a l'Elena, que tenim molt bona boca.
Molts petons!!!
Muy ricos, y si hay niños, éxito asegurado
Besos. Ana
Que bons!! Un plat senzill però ben bo!!!
Publica un comentari a l'entrada