Aquest és un bon aperitiu per un diumenge al migdia. Lleuger però amb consistència, pura proteïna.
Ingredients
- 500 g de petxines
- 1 got de vi blanc
- oli d'oliva
- ceba
- all
- pebre negre
- sal al gust
- aigua
Com es prepara
Netejar molt bé les petxines. Posar a una paella la ceba amb l'all, molt picats tots dos, i vigilant que no es cremin, a foc lent. A continuació, afegir el vi blanc. Afegir llavors les petxines. Afegir sal al gust i una mica de pebre. Remoure perquè es vagin obrint.
Afegir una mica d'aigua si és necessari, per si queda una salsa molt forta. Quan estiguin obertes retirar del foc i ja es poden consumir.
Salut!!!!!!!
6 comentaris:
Hola.
Qué rico plato, me alegro te hayan gustado mis canelones dulces, atrevidos como dices, pero están bien buenos y no quería dejar de participar en el evento de Hecho en mi cocina, así que me he tirado a la piscina con esta recetita. Besotes mil
Que rica receta y muy sencilla. Lo mejor para picotear una mañana de fin de semana.
Besos
Me encanta esto de aperitivo. Tienes mucha razón, los domingos antes de la paella ó de lo que sea...entran de maravilla...con una tertulia con los amigos...la familia....
Gracias por tan buena idea,
besos
dolores
Ei,ganxeta, aquestes petxines amb un flamet d'arròs bullit basmatti i ja tinc segon plat!!!!
PTNTS
Dolça
Qué combinació més bona, m'agraden molt les petxines i la conjunció amb el vi las fa delicioses. Petons.
Estoy de acuerdo, es un aperitivo fantástico
Ana
Publica un comentari a l'entrada