diumenge, 23 de novembre del 2008

Petxines al vi blanc




Aquest és un bon aperitiu per un diumenge al migdia. Lleuger però amb consistència, pura proteïna.


Ingredients
  • 500 g de petxines
  • 1 got de vi blanc
  • oli d'oliva
  • ceba
  • all
  • pebre negre
  • sal al gust
  • aigua

Com es prepara

Netejar molt bé les petxines. Posar a una paella la ceba amb l'all, molt picats tots dos, i vigilant que no es cremin, a foc lent. A continuació, afegir el vi blanc. Afegir llavors les petxines. Afegir sal al gust i una mica de pebre. Remoure perquè es vagin obrint.


Afegir una mica d'aigua si és necessari, per si queda una salsa molt forta. Quan estiguin obertes retirar del foc i ja es poden consumir.

Salut!!!!!!!

6 comentaris:

tartasacher ha dit...

Hola.
Qué rico plato, me alegro te hayan gustado mis canelones dulces, atrevidos como dices, pero están bien buenos y no quería dejar de participar en el evento de Hecho en mi cocina, así que me he tirado a la piscina con esta recetita. Besotes mil

Rosa ha dit...

Que rica receta y muy sencilla. Lo mejor para picotear una mañana de fin de semana.
Besos

dolores ha dit...

Me encanta esto de aperitivo. Tienes mucha razón, los domingos antes de la paella ó de lo que sea...entran de maravilla...con una tertulia con los amigos...la familia....
Gracias por tan buena idea,
besos
dolores

No tot són postres ha dit...

Ei,ganxeta, aquestes petxines amb un flamet d'arròs bullit basmatti i ja tinc segon plat!!!!
PTNTS
Dolça

canela ha dit...

Qué combinació més bona, m'agraden molt les petxines i la conjunció amb el vi las fa delicioses. Petons.

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo, es un aperitivo fantástico

Ana