Entrants varis
Gambes amb gabardina
Montaditos de formatge de cabra amb codonyat
Crema d'Espàrrecs Blancs amb ous de guatlla
Còctel de marisc i alvocat
Llamàntol al forn
Profiterols a la crema de canyella
Torrons
Per accedir a les receptes clica sobre les fotografies
14 comentaris:
Redeus! quin sopar!! heu tingut gana avui per dinar???
Molt bon Nadal Olles!
Muy buen menú y que bueno estaría todo eso seguro.
Espero que pases unas buenas Navidades.
Besos
Que rico menú, que pena no haber sido tu invitada, aunque de alguna forma tambien lo disfruto al ver esa exquisita presentación. Besos.
I això només era començar, oi?. Perquè després ve Nadal i Sant Esteve. Bones festes!.
olles, això sí que és un sopar
"de nit bona", que diuen a barcelona. felicitats i estic segur que així les festes aniran la mar de bé i l'any nou començarà de conya.
salut!
Uau, aquest menú és espectacular!
M'apunto la crema de canyella dels profiterols, entre la xocolata ui la canyella ha de quedar deliciosa!
La crema de canyella és com una crema pastelera (la base és aquesta) i afegimt la canyella i la xocolata.
Espectacular.
Per cert, això només és una avanzadilla dels menús, poc a poc que no tinc temps.
Salut!!!!!
Caram!!! Deu ni dó quin menú: molt ben trobat i amb molt bons productes!
Estic convençuda que el vau disfrutar com mereix.
Una abraçada molt gran i molt bones festes!!
Caramba quin menú de luxe!!! hem quedo les receptes...petonets
Quin menú!!! De categoria!!! Prenc nota de la crema d'espàrrecs!!!
Bon Nadal!!
Eva.
Mare de Déu, quantes hores et vas passar cuinat? això sí que és un bon sopar de Nadal i suposo que els invitats es posaren molt contents... M'apunto quasi tot...
Fins aviat, petonets...
Vas fer un menú ben bo i vistós, que això també és important. Esperarem la continuació dels teus menús, com dius.
Petons...
Saps quants quilòmetres hi ha si fem el tomb sencer a Reus??? 7,5 !!!! Doncs aquests són els que hauré de fer a diari quan acabin les festes i tu amb aquests sopars que fas hem vindràs redere jajajaaja.
Un senyor sopar per si no t´ho havia dit.
PETONS
Us puc assegurar que no va ser un menú per empatxar. El secret està en saber compbinar els aliments, si és carn carn, i si és peix, peix. No moltes salses i poc alcohol. Així l'estòmac no pateix i el fetge treballa millor. Les digestions o són tan pesades.
Per cert Mai, jo no sabia que els dies de festa hi havia tanta gent tombant per Reus. Com se nota que sortim a cremar els torrons.
Salut!!!!
Publica un comentari a l'entrada