Ingredients
- cabdells de Tudela
- surimi en tires
- pinya
- 1 alvocat
- potes de cranc (per decorar)
- gambes pelades petites
- ous de guatlla cuits (per decorar)
- 1 ou
- 250 ml d'oli d'oliva suau o gira sol
- ketxup
- suc de llimona
- sal
- una mica de conyac o whisky
Com es prepara
Rentar els cabdells de Tudela i tallar-los molt finets en juliana.
Tallar la pinya, l'alvocat, i les gambes pelades que ja són cuites, les quals també hem picat petites. Barrejar-lo tot en un bol, amb els cabdells també. Afegir el surimi a tires. Salarem una mica.
Mentrestant preparar la salsa rosa, primer fent una maionesa, amb l'oli, l'ou, la llimona i la sal, i quant aquesta estigui, afegint una mica de ketxup i una cullerada de conyac o whisky.
Afegir la salsa feta a la barreja d'amanida que hem preparat. Jo poso molt poqueta. Per emplatar, jo he fet servir un aro. Per damunt, per decorar, les potes de cranc i els ous de guatlla tallats.
Salut!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada