dimecres, 26 de novembre del 2008

Magdalenes d'oli d'oliva


Ingredients
  • 3 ous
  • 250 g de sucre
  • 250 ml de llet
  • 200 ml d'oli d'oliva suau
  • ratlladura de llimona
  • 350 g de farina de blat
  • 1/2 sobre de royal
  • 1 cullerada petita d'aroma de vainilla

Com es prepara

Molt fàcils de fer. Posarem a un bol els ous i la sucre, ho batrem amb energia, amb compte perquè no ha de quedar molt esponjós. Afegirem la llet, l'oli i la ratlladura de llimona. S'afegeix a continuació la farina i el royal.

A continuació posarem els motlles de paper per a les magdalenes que les omplirem amb la barreja fins a les 3/4 parts de cada motlle.

La seva cocció, en forn precalentat a 180º-200º uns 15 minuts aproximadament.

Llestes i salut!!!!!!









14 comentaris:

Vanesuky ha dit...

Que bones!
L'oli bo pot ser l'oli de la primera prensada de Siurana!??
M'acaba d'arribar i seria una bona manera d'encetar-lo!!
Un petonet.

Anònim ha dit...

Se ven buenísimas.... ay, una o dos quería yo par ami merienda


Ana

María José ha dit...

Unos de mis desayunos favoritos...magdalenas caseras con café con leche. Tienen una pinta estupenda.
Un abrazo,
María José.

Mercè ha dit...

mmmmmmm!!! Boníssimes!! T'han quedat fantàstiques!! Felicitats!! Quin bon esmorzar!!

La cuina vermella ha dit...

ei, quin paper de magdalenes més xulo!!!

OLLES I SOMRIURES ha dit...

El paper de les magdalenes l'he comprat a una papereia de Reus molt famosa ubicada a la Plaça del MErcadal, la Tomás Barberà. Tenen de tot.

tartasacher ha dit...

Hola Olles i somriures. Te cambio unas de las tuyas por unas de las mías. Qué buenas, se pueden hacer de tantas formas. Besos mil y gracias

Anna ha dit...

Se ven estupendas estas magdalenas, lastima que vayan a tener tan corta vida... porque estan diciendo a gritos cómeme.Gracias, por venir a felicitarme, y como ya has leido tambien tu eres merecedora de él. Por ello tambien te felicito. Besos.

illetapitita ha dit...

Quines madalenes més boniques, i segur que estaven molt bones!
Queen maques totes ben posadetes veritat?
Una abraçada!

No tot són postres ha dit...

Que bones, i quin bé de Déu que n'has fet!!!!
PTNTS
Dolça

Cuinagenerosa ha dit...

olles, quines magdalenes més maques. per cert, el sucre per sobre quan li poses?

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Perdó, el sucre per sobre li poso abans d'entrar al forn.
Salut!!!!

Mietta ha dit...

te han salido genial - esta semana los voy a hacer!

canela ha dit...

Aquestes si que m'agraden. Jo les faig amb oli i farina integral i queden també molt bones. Un petó.