Ingredients
- 3 ous
- 250 g de sucre
- 250 ml de llet
- 200 ml d'oli d'oliva suau
- ratlladura de llimona
- 350 g de farina de blat
- 1/2 sobre de royal
- 1 cullerada petita d'aroma de vainilla
Com es prepara
Molt fàcils de fer. Posarem a un bol els ous i la sucre, ho batrem amb energia, amb compte perquè no ha de quedar molt esponjós. Afegirem la llet, l'oli i la ratlladura de llimona. S'afegeix a continuació la farina i el royal.
A continuació posarem els motlles de paper per a les magdalenes que les omplirem amb la barreja fins a les 3/4 parts de cada motlle.
La seva cocció, en forn precalentat a 180º-200º uns 15 minuts aproximadament.
Llestes i salut!!!!!!
14 comentaris:
Que bones!
L'oli bo pot ser l'oli de la primera prensada de Siurana!??
M'acaba d'arribar i seria una bona manera d'encetar-lo!!
Un petonet.
Se ven buenísimas.... ay, una o dos quería yo par ami merienda
Ana
Unos de mis desayunos favoritos...magdalenas caseras con café con leche. Tienen una pinta estupenda.
Un abrazo,
María José.
mmmmmmm!!! Boníssimes!! T'han quedat fantàstiques!! Felicitats!! Quin bon esmorzar!!
ei, quin paper de magdalenes més xulo!!!
El paper de les magdalenes l'he comprat a una papereia de Reus molt famosa ubicada a la Plaça del MErcadal, la Tomás Barberà. Tenen de tot.
Hola Olles i somriures. Te cambio unas de las tuyas por unas de las mías. Qué buenas, se pueden hacer de tantas formas. Besos mil y gracias
Se ven estupendas estas magdalenas, lastima que vayan a tener tan corta vida... porque estan diciendo a gritos cómeme.Gracias, por venir a felicitarme, y como ya has leido tambien tu eres merecedora de él. Por ello tambien te felicito. Besos.
Quines madalenes més boniques, i segur que estaven molt bones!
Queen maques totes ben posadetes veritat?
Una abraçada!
Que bones, i quin bé de Déu que n'has fet!!!!
PTNTS
Dolça
olles, quines magdalenes més maques. per cert, el sucre per sobre quan li poses?
Perdó, el sucre per sobre li poso abans d'entrar al forn.
Salut!!!!
te han salido genial - esta semana los voy a hacer!
Aquestes si que m'agraden. Jo les faig amb oli i farina integral i queden també molt bones. Un petó.
Publica un comentari a l'entrada