divendres, 9 de gener de 2009

Tarta de crema de mango amb poma


Ingredients

  • 1 làmina de pasta brisa
  • 1/2 l de llet
  • 40 g de maizena
  • 100 g de sucre
  • 4 rovells d’ou
  • 1 llauna petita de mango en almívar
  • 2 pomes
  • guindes en almívar



Com es prepara

Estirar la pasta sobre un motlle de tarta Punxar-la vàries vegades amb una forquilla. Posar a dins uns quants cigrons secs per evitar que pugi la massa. Coure-la 15 minuts al forn a 180º.

Preparar la crema pastissera. Barrejarem els 4 rovells d’ou amb la maizena i una mica de llet. Posar la resta de llet i el sucre en un cassó al foc, quan arrenqui al bull, abocarem la barreja dels rovells. Remenar bé fins que torni a arrencar el bull i es faci espessa.

Abocar la crema sobre la base de pasta brisa, una vegada cuita. Triturar el mango amb la batedora. Quedarà com una papilla. Tallarem les pomes a grills finets. Col·locarem la papilla de mango per damunt de la crema i quan estigui col·locarem la poma fent rotllana de fora cap a dins. I les guindetes per decorar una mica.

Tornarem a posar la tarta dins del forn, ara més suau, fins que la poma estigui feta.


10 comentaris:

TERESA ha dit...

Es increible, que treballadora que ets, t'acabo d'escriure un comentari de le coca de pinyons i ja en tenim un altre... Molt bona la combinació de mango amb poma...
Fins aviat.

El cullerot Festuc ha dit...

Que bona aquesta combinació de la crema amb mango!!! mmmmm....
Petunets,
Eva.

Vanesuky ha dit...

Quina delicia!
Jo me l'apunto, però probaré amb prèssec en almibar que m'agarda mé!
Gràcies pel post!
Petonets.

Mai ha dit...

Olles, no pares !!!!! si acabo de tastar la coca seca de pinyons i ja m´has posat aquesta delícia.... com vols que faci règim si no paro de veure coses bones!!jejejeeje , però jo sóc de cosa seca, em quedo am la de pinyons.
una abraçada maca

Dolorss ha dit...

Poma i mango, aixó te que ser deliciós!!!
Prenc nota.
gràcies!!!!

Gemma ha dit...

Has començat l'anya amb molta empenta i amb receptes molt dolces!
Aquesta tarta ha de ser molt bona, a casa ens agrada molt el mango, segur que triomfaria...

Pilar ha dit...

Me gusta hacer tartas de manzana, no se me había ocurrido lo de añadirle fruta en almibar, además el mango nos gusta mucho. Lo tendré en cuenta pues te ha quedado fenomenal. Un beso

Mietta ha dit...

bellissima! - como una rosa!

Maria ha dit...

Escolta... que bonica t'ha quedat. Com han dit, sembla realment una rosa. Tinc pel rebost una llauna de mango en almivar que un dia vaig comprar com impuls i és una bona opcció la teva.
No pares, eh?

La cuina vermella ha dit...

Trobo genial aquesta crema, olles! molt i molt bona!