Ingredients
- Pasta de couscous (2 gotets)
- 2 tomàquets
- 1 ceba tendra
- 1 cogombre
- 1 pot d'olives negres
- 1 grapat de panses sense pinyol
- Oli d'oliva verge extra
- Hierbabuena o menta
- Pebre negre
- 1 llimona
Com es prepara
Lo més important atenir en compte per coure la pasta és que hem d'utilitzar la mateixa quantitat d'aigua que de pasta. En el meu cas l'aigua cobreix just la pasta i és així com ha de ser i si no l'altra opció és persar aquesta pasta en sec i afegir el mateix pes d'aigua. Jo l'aigua la poso calenta.
Hi ha dues formes de preparar la pasta, es cobreix la pasta amb aigua i es fica uns dos minuts a màxima potència. L'altra opció és bullir l'aigua que es necessita i abocar-la sobre la pasta cubrint-la a continuació.
Per saber si ho hem fet bé hem de comprovar que els grans de pasta han engreixat i que no hi ha cap sobrant d'aigua.
Picarem els components que anem a utilitzar en trossos petits. Varietat cromàtica presentada pel tomàquet, cogombre, ceba i les panses.
L'amaniment. En aquest cas, el toc especial ho dóna la llimona espremuda i la "hierbabuena". Una vegada amanit ho fiquem a la nevera a refrescar i just abans de servir-lo afegim oli d'oliva i pebre mòlt al gust i sal. Afegirem el couscous i les olives fetes a rodanxes, tot barrejat i ja està, llest per consumir.
3 comentaris:
Es la primera vez que me asomo a tu blog y te digo que no será la última, el taboulé me gusta mucho y si encima me lo presentas tan bonito mejor aún.
Un saludo
Maria Dolores, visitar blogs como el tuyo hace que nos animemos a crear uno propio. Tus recetas som muy atractivas y variadas. Para mi fue todo un descubrimiento y como habrás comprobado te tengo fichada. Estaremos en contacto. Un abrazo
Es el primer cop que et visitem i hi pensem tornar. Ens ha agradat molt i el cuscús el fem servir molt sovint, d'aquesta manera no l'hem provat però ho farem.
Un petó i fins molt aviat!!!
Publica un comentari a l'entrada