diumenge, 21 de setembre del 2008

Carabassons farcits de carn i xampinyons


Aquesta és una recepta amb moltes possibilitats ja que el farcit pot variar segons els ingredients que afegim però el continent serà sempre carabassó farcit. En aquesta ocasió he volgut farcir-los de carn i xampinyos.
Ingredients
  • 3 o 4 carabassons mitjans
  • 150 g de carn picada (a gust del consumidor)
  • una ceba
  • 200 g de xampinyons
  • 1 pebrot vermell petit
  • salsa de tomàquet
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre negre
  • orenga
  • i formatge per gratinar

Com es prepara

Rentar els carbassons, i tallar-los en rodanxes grans com les de la fotografia. A continuació buidar-los amb una cullera de café deixant una mica de fons com si d'un motllo contenidor es tractés. Courel's en aigua amb sal fins a que estiguin tendres.

A una paella es fa el farcit. Sofregirem amb oli d'oliva per ordre i afegint sal, pebre i orenga, la ceba a troços petits, els xampinyons, el pebrot i la carn picada i quan ja estigui afegirem la salsa de tomàquet. Deixarem que faci xup, xup, i anirem rectificant de sal. Passarem una mica per la picadora per tal quedi finet.

Omplirem els carabassons del farcit cobrirem amb formatge i al forn a gratinar.

8 comentaris:

No tot són postres ha dit...

Que bons, a mi és que els carabassons m'encanten. I els farceixo de tot el que trobo.
PTNTS
Dolça

xaro ha dit...

Avui he fet carbassons farcits, però no com aquest. Com que m'agraden molt i en faig sovint, la pròxima vegada els faré seguint aquesta recepta

La cuina vermella ha dit...

Els carbassons, potser, és l'hortalissa que menys m'agrada, tot i així, aquests tan ben farcits segur que me'ls menjaria sencers!

Delicias ha dit...

Molt bons!!! Ens agraden molt els carbassons i és el que comentes, el farcit pot ser tan variat.
Com ens ha agradat!!!
Un petonàs!!!

Gemma ha dit...

A nosaltres també ens agraden molt, farcits de tota mena. Normalment els faig al llarg, com les albergínies, però trobo que d'aquesta menera queden molt bonics... el proper cop a veure si m'enrecordo i els farceixo com els teus ;)

Elena ha dit...

oleeee,las noias de reus,,,que bo,,mmmm.

Rosa ha dit...

Que ricos calabacines. Me gustan porque dan mucho juego en la cocina con distintos rellenos. Te quedaron genial.
Besos

Maria Dolores ha dit...

Que buenos los calabacines,me gustan de todas formas.
Probaré a rrellenarlos asi derechitos siempre los hago tipo barca.
Besos