Aquesta és una amanida molt fresqueta i diferent a les de sempre.
Ingredients
- 3 endívies grans
- 200 g de salmó fumat
- 1 ceba tendra
- 10 o 12 cogombrets en vinagre
- 2 iogurts naturals sense sucre o grecs
- pebre negra
- 1 cullereta de mostassa de dijon
- una mica de cibulet
- olives negres per decorar
- oli d'oliva extra verge
- sal
Com es prepara
S'han de posar les endívies en remull una vegada s'han tallat en juliana.
Mentrestant pelar i picar la ceba molt petita i disposar-la en un bol. Tallar els cogombrets molt petits, si es vol en rodanxes. Picar el cigolet i afegir. Tallar el salmó també molt petit. Posar-lo tot al mateix bol i afegir els dos iogurts. Afegir una mica de pebre negra, la cullereta de mostassa i una mica de sal i barrejar tot junt.
Escòrrer les endívies i afegir-les a la barreja o salsa i per últim afegir oli. A l'hora d'emplatar afegir rodanxes d'olives negres per decorar una mica i amb un rajolí petit d'oli i una mica de pebre negra acabada de moldre ja està llest.
1 comentari:
Treient el cogombre(no m'agrada gens), tè que està bonísima!
Publica un comentari a l'entrada