dissabte, 13 de setembre de 2008

Amanida d'endívies i iogurt



Aquesta és una amanida molt fresqueta i diferent a les de sempre.


Ingredients

  • 3 endívies grans
  • 200 g de salmó fumat
  • 1 ceba tendra
  • 10 o 12 cogombrets en vinagre
  • 2 iogurts naturals sense sucre o grecs
  • pebre negra
  • 1 cullereta de mostassa de dijon
  • una mica de cibulet
  • olives negres per decorar
  • oli d'oliva extra verge
  • sal

Com es prepara

S'han de posar les endívies en remull una vegada s'han tallat en juliana.


Mentrestant pelar i picar la ceba molt petita i disposar-la en un bol. Tallar els cogombrets molt petits, si es vol en rodanxes. Picar el cigolet i afegir. Tallar el salmó també molt petit. Posar-lo tot al mateix bol i afegir els dos iogurts. Afegir una mica de pebre negra, la cullereta de mostassa i una mica de sal i barrejar tot junt.


Escòrrer les endívies i afegir-les a la barreja o salsa i per últim afegir oli. A l'hora d'emplatar afegir rodanxes d'olives negres per decorar una mica i amb un rajolí petit d'oli i una mica de pebre negra acabada de moldre ja està llest.

1 comentari:

xaro ha dit...

Treient el cogombre(no m'agrada gens), tè que està bonísima!