dissabte, 6 de setembre de 2008

Tartar de salmó fumat


Aquesta recepta és molt senzilla i alhora molt "xic". Amb quatre ingredients semblarà que estàs fent un plat sofisticat.

Ingredients


  • 400 g de salmó fumat (si prefereixes cru o marinat)
  • 2 alvocats
  • 2 cebes tendres
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 llimona
  • 1 manat de cibulet
  • sal
  • pebre

Preparació

Pelar i tallar en quadradets molt petits els alvocats. Lo mateix amb la ceba i el tomàquet, que haurem també pelat i tret les semilles. Farem lo mateix amb el salmó, ho tallarem molt finet en tires petites. Ho posarem tot en un bol amb suc de llimona, l'oli d'oliva, sal i pebre. Tallarem una mica de cibulet el qual també afegirem. Deixarem a la nevera almenys un parell d'hores per poder servir fred.

Per emplatar, amb una anella, i per decorar si voleu, afegir brots d'userda germinada.
Un rajolí d'oli d'oliva extra verge per damunt i a menjar.

4 comentaris:

tartasacher ha dit...

Hola:

Qué blog tan bonito tienes y qué recetas tan apetitosas. Este tartar de salmón es delicioso. Un gusto conocerte y conocer tu blog. Muchas gracias por tu visita y me alegra mucho conocer nuevos amigos. Un beso muy fuerte

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Lo mismo digo. Siempre es un placer visitar a colegas. Un abrazo

Dolça ha dit...

Com que és fumat, malgrat ser tartar, encara m'hi veig amb cor de fer-lo. Quan es tracta de peix cru... és que no puc!!
PTNTS Dolça

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Lo mateix em passa a mi. I de fet el fumat no deixa de ser casi cru. Hauria de ser cru, però a mi em passa lo mateix no puc. I com que el posaras amb llimona el gust de fumat li marxa. Petonets