La senzillesa feta realitat. Ràpida i fàcil. No està malament per una tarda d'hivern amb un bon cafè ara que fa fred.
Ingredients
- 1 làmina de pasta de full rectangular
- sucre
- pinyons
- 1 ou
- licor d'anís i canyella en pols (opcionals)
Com es prepara
Estirar la làmina de pasta de full. En el meu cas, ja està estirada perquè no és congelada i si refrigerada. Disposar-la sobre un paper de forn a una safata del mateix. Pintar-la amb una mica d’anís i espolsar una mica de canyella. Pintar llavors amb una mica d'ou. Escampar per sobre els pinyons i desprès la sucre. I ja està llesta pel forn.
Coure a 190º fins que sigui daurada, aproximadament entre 25 i 30 minuts.
17 comentaris:
La meva güela (avia) en feia una semblant, ella hi posava cabell d´àngel i estava ummmmmm
Que bona ganxeta!
Si que fa fred avui! (també aqui al exili!)
De quina marca el compres refrigerat, del Nestlé!
Un petonet guapa!
No importa que sea sencillo, lo importante es que esté rico, y esto tiene una pinta buenísima
amb aquesta sí que m'hi atreveixo, tan senzilla i tan "resultona".
Será sencilla pero tiene una pinta fenomenal y como tu dices en estas tardes frías con un cafelito, mmm...
Petonets
Si senyora, en un tres i no res tens una delicia per deleitar-te.
Bon any guapa!!!
No és per fer marca, però tant Nestlé com buitoni fan bones masses.
Salut!!!!
Magnífica coca, no només per a fer-la en una tarda freda, sinó també per menjar-la amb una bona tassa ben calenta de café amb llet. Felicitats i que vagi de gust!.
Si sembla de pastisseria....
et contractaran si la veuen, eh!
Me l'apunto, per fàcil i bonica.
Ya veo que has empezado el año con dulce.
Tienes razón, nuestros roscos son muy parecidos.Nos ha gustado tanto que seguro que lo vuelvo a hacer aunque no vengan los Reyes Magos.
Un abrazo,
María José
Hola ganxeta, com has treballat aquestes festes... jo he fet el dropo, i no he fet res de menjar, tret del dia de Nadal, com ho he fet? Doncs marxant fora...només així s'aconsegueix!
Em deixes que et faci una suggerència per aquesta coca? Obres la massa pel mig i l'omples de massapà la tanques bé, l'apretes una mica perquè no se separin les dues planxes en coure-les i després l'acabes de fer a la teva manera. De muerteeeeee!!!!!
PTNTS
DOlça
La deliciosa coca catalana con mi fruto seco preferido.
Jo li´n dic coca seca de pinyons , senzilla i bona , i com tu dius a mitja tarda amb un café deliciosa.
ptnts ganxeta
mai
Tens tota la raó, a vegades el més bo és el més senzill de fer, oi? i no cal complicar-se gaire la vida! Aquesta coca segur segur segur que és deliciosa!
Gràcies pels suggeriments. Lo del massàpà déu ser brutal.
Dolça, molts dies sense contacte. Quin luxe, unes vacances però de veritat. Això si és bo.
Ja veig que a moltes de vosaltres us ha agradat aquesta recepta. Tasteu-la si no ho heu fet, que amb lo fàcil que és, repetireu.
Salut!!!!
Genial, tant senzilla i quina bona pinta que té. Mai se'm hagues ocorregut, pensava que sería molt més complicat. Gràcies per aquesta bona idea. Un altre recepta que faré per sorpendre els amics...
Paraules majors la teva coca de pinyons, per esmorzar, amb un cafè genial! i per picar a mig matí a la ofi... i per berenar, també de postres del sopar! i a mitja nit quan mires una peli.... ummm!
Publica un comentari a l'entrada