Ingredients
- 250 g Farina
- 100 g de sucre
- 100 g de mantega
- 2 ous
- 20 g llevat fresc
- 1/2 got de llet
- 1/2 pell de llimona ratllada
- 2 o 3 taps de licor d'anís
- sucre per posar per damunt
Com es prepara
Vaig seguir tots els passos que indica la recepta però com que em va quedar una mica líquida, la massa em refereixo, vaig afegir 100 g de farina més.
Salut!!!!!!
14 comentaris:
Ohhhhhh.... que maca sembla. La coca de sucre és d'aquelles que agrada a tothom.. Miraré l'enllaç per saber com es fa..
No sabía que las recetas se podían tunear.
SALUD.
Esta coca haría las delicias de mi marido, o sea que tendré que probarla.
Molts petons
Oh, que bona que deu ser!! Sucada a una bona tassa de xocolata desfeta... faria l'esmorzar ideal per un diumenge! ;)
mmmm jo sóc del mateix paré de la Mercè!! això demà al mati s'agrairia.
Ara mateixem miro aquesta web, sembla molt interessant! I aquesta coca t'ha quedat genial, me'n prendria un bon tros ara que estic esmorzant...
me pido un trocito para mi desayuno. Bueno y tengo una duda : mantega ¿es manteca de cerdo o mantequilla?
Besos. Ana
Ganxeta, que bona! A mi és que les coques m'encanten i aquestes que semblen de forner més que les de pastisser.
Amb una pressa de xocolata, berenar PERFECTE!!!
PTNTS
Dolça
No coneixia aquesta web. Serà qüestió de fer-li una ullada! La coca de vici!
La web tiene un enllaç a la part de baix, que es diu gastroteca, que és genial, moltíssimes receptes.
Salut!!!!!!
La web tiene un enlace en la parte de abajo que se llama gastroteca, que es genial, muchísimas recetas. Salud!!!!!!
Quina coca més esponjosa, haurem de mirar aquesta web...
Fins aviat.
Primero me pido unas vieiras gratinadas y de postre esta coca.
La combinación del anis y del limón me encanta.
Que tengas una buena semana,
María José.
Tendré que probar esta coca, por la pinta que tiene debe de estar de vicio me pasaré por la web.
Besos.
Vaig tard, ho sé, però és que he vist coca de sucre i m'encanta!
Amb un bon tros de xocolata és el millor berenar!
Un petó!!!
Publica un comentari a l'entrada