dilluns, 12 de gener del 2009

Volovans farcits de tonyina



Per un aperitiu ràpid i senzill. Aquesta recepta és per uns 12 volovans petits.


Ingredients


  • 12 volovans petits
  • 2 ous de gallina
  • 1 llauna de tonyina en oli d'oliva
  • 2 cullerades de maionesa
  • cogombrets en vinagre (per decorar)


Com es prepara

Courem els dos ous amb aigua. Una vegada durs els pelarem, traurem els dos rovells i reservarem una de les clares i els dos rovells. Els posarem en un petit bol. Afegirem dos cullerades de maionesa i la tonyina a la que hem tret tot l'oli. Ho triturarem amb una forquilla fins que quedi una pasta, si és necessari afegirem una mica de sal.

Amb aquesta pasta farcirem el volovans. Per decorar posarem cogombrets si ens agraden. Ja estan, llestos per menjar.

Salut!!!!!!!

13 comentaris:

Maria ha dit...

Olles,m'estreno... semblen molt bons aquests volovans i fàcils de fer, que és el que interessa.

Vanesuky ha dit...

Hummmm,nunca he hoy hablar de volovans! Pero se ven estupendos así rellenitos!
Un besín.

Anònim ha dit...

Se'm fa la boca aigua només de pensar amb ells, molt bons...

maragda ha dit...

Amb el teu permís ens n'agafem un parell per sopar ;) Un petonàs!

Joan ha dit...

Faré servir aquesta recepta per utilitzar els volovans que em van sobrar per cap d'any! Un dia d'aquests ho faig...tenen molt bona pinta!!!!! :P

Petons!

josep ha dit...

Fàcils, ràpids, apetitosos, i "resultons". Una combinació perfecte.
Felicitats!

Mercè ha dit...

Olles, bon any nou! Tinc molta feina per posar-me al dia de totes les receptes que heu estat cuinant aquestes festes! Aquests volovans semblen senzill de preparar i d'aquells que et fan quedar bé, oi?

Anònim ha dit...

Me encantan los volovanes rellenos, y esos tuyos estan de lo más apetitoso

Besos. Ana

La cuina vermella ha dit...

La decoració ens ha agradat moltíssim! petons.

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Aquesta recepta l´apunto bé perquè és vistosa, segur que boníssima i per un sopar d´amics és perfecte!!!

Grethel ha dit...

Quina bona pinta, a més a mes, m'agrada molt la tonyina!
Una abraçada

Cuinagenerosa ha dit...

olles, ens estàs presentant una bona col·lecció d'entrants, aquest me l'apunto, com els tigres de dies enrera, que em van encantar.

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Penseu que aquest és el clàssic farcit dels ous farcits (huevos rellenos de toda la vida). De complicació cap ni una. Tasteu-los que als supers i als forns encara queden volovans, ja que per les festes de nadal normalment els treuen més a la venda, com si no poguessim menjar cada dia. Si no en trobeu, docns l'opció dels ous farcits.
Salut!!!!!!


Pensar que éste es el clásico relleno de los huevos rellenos (los de toda la vida). De complicación ninguna. Probadlos que en los supers y en las panaderías todavía quedan volovanes, ya que por estas fechas normalmente los sacan más a la venta, como si no se pudieran comer durante todo el año. Si no encontráis, pues la opción de los huevos rellenos. Salud!!!!!!