Aquesta recepta és molt senzilla i alhora molt "xic". Amb quatre ingredients semblarà que estàs fent un plat sofisticat.
Ingredients
- 400 g de salmó fumat (si prefereixes cru o marinat)
- 2 alvocats
- 2 cebes tendres
- 2 tomàquets madurs
- 1 llimona
- 1 manat de cibulet
- sal
- pebre
Preparació
Pelar i tallar en quadradets molt petits els alvocats. Lo mateix amb la ceba i el tomàquet, que haurem també pelat i tret les semilles. Farem lo mateix amb el salmó, ho tallarem molt finet en tires petites. Ho posarem tot en un bol amb suc de llimona, l'oli d'oliva, sal i pebre. Tallarem una mica de cibulet el qual també afegirem. Deixarem a la nevera almenys un parell d'hores per poder servir fred.
Per emplatar, amb una anella, i per decorar si voleu, afegir brots d'userda germinada.
Un rajolí d'oli d'oliva extra verge per damunt i a menjar.
4 comentaris:
Hola:
Qué blog tan bonito tienes y qué recetas tan apetitosas. Este tartar de salmón es delicioso. Un gusto conocerte y conocer tu blog. Muchas gracias por tu visita y me alegra mucho conocer nuevos amigos. Un beso muy fuerte
Lo mismo digo. Siempre es un placer visitar a colegas. Un abrazo
Com que és fumat, malgrat ser tartar, encara m'hi veig amb cor de fer-lo. Quan es tracta de peix cru... és que no puc!!
PTNTS Dolça
Lo mateix em passa a mi. I de fet el fumat no deixa de ser casi cru. Hauria de ser cru, però a mi em passa lo mateix no puc. I com que el posaras amb llimona el gust de fumat li marxa. Petonets
Publica un comentari a l'entrada