dimarts, 16 de setembre del 2008

Estels de formatge




Galetetes salades molt bones, tant per aperitiu com per acompanyament, com si fos pa, o per picar a qualsevol hora.

Són molt fàcils de fer. Entretingudes això si.

Ingredients
  • 150 g de mantega vegetal
  • 150 g de farina de blat
  • 100 g de formatge filat gruyére
  • aigua
  • una mica de sal
  • llavors de rosella
  • llavors de sèsam

Com es prepara

Barrejarem en un bol tots els ingredients, també una mica de llavors. Afegirem dos cullerades d'aigua temprada. I amassarem. Quedarà una massa homogènia. Farem una bola i embolicada amb paper film la posarem a la nevera 1 horeta mínim.

Sobre una superfície enfarinada estirarem la massa. Amb un talla pastes, jo en aquest cas en forma d'estel, donarem forma a les galetes.

Sobre la safata del forn amb paper vegetal disposarem les galetes i al damunt espolsarem llavors de rosella i llavors de sèsam. Per últim al forn precalentat a 180º entre 10 i 15 minuts. Llestes.

5 comentaris:

Delicias ha dit...

T'han quedat boníssimes i amb la forma que tenen agafen més ganes encara de menjar-les. Han de fer un gustet molt bo. Amb el teu permís ens emportem un parell per esmorzar.
Un petonàs!!!

Elena ha dit...

uala aquestes galetes an de ser boníssimas,queda'n apuntades per ven aviat,la foto es molt bonica.

Anònim ha dit...

Benvolguts, benvolgudes:
Us deixo aquest missatge per fer-ovs saber que hem inclòs un enllaç al vostre bloc al nostre, Olleta de verdures.
Com que ens agrada tenir el vistipalu de la gent que linkem, si no us bé de gust constar a la nostra llista de blocs gastronòmics en català ens ho dieu i us treiem...

Merci i felicitats pel bloc!

MAssitet

La cuina vermella ha dit...

Ei, que reboníssimes i què fàcils de fer, i que xules i boniques!
Enhorabona!

xaro ha dit...

M’encanten , tenen una pinta que ara mateix me’n menjaria una ...i una més...i.......