dimarts, 2 de desembre de 2008

Plum Cake de nous


Ingredients

  • 1 iogurt natural
  • 2 mesures de iogurt de sucre
  • 3 mesures de iogurt de farina amb llevat
  • 2 ous
  • 1 mesura de iogurt d'oli de girasol
  • 100 g de fruites confitades (jo he posat fruits secs, pinyons, panses, orellanes)
  • 50 g de nous picades
  • mantega pel motlle

Com es prepara

Engreixarem el motlle amb la mantega i espolsem una mica de farina. Reservem.

En un bol, barregem el iogurt, la sucre i els rovells dels ous. Batrem bé i afegim l'oli. Finalment i amb un colador gran, afegirem la farina sobre la barreja per tal evitar grumolls.

Batrem les clares a punt de neu i afegirem amb moviments suaus perquè no baixin. Finalment, la fruita seca la barrejarem amb farina. D'aquesta manera evitarem que les fruites baixin al fons del cake. Afegim també les nous i anem remenant perquè s'integrin.

Afegirem aquesta barreja al motlle i ho introduirem al fons a 180º durant uns 35-40 minuts aproximadament. Anirem punxant amb un escuradents per saber si està cuit.

En un bon tuper es conserva varis dies.




7 comentaris:

Vanesuky ha dit...

Quina delicia maca!!
El toc de le fruites, no em el pes, pero per la resta genial!
Jo no acostumo a fer Plum Cake, pero és com un coc ràpid però amb molt més de sabor.
Un petonet!!

recetasdemama.es ha dit...

Un plum Cake perfecto... enhorabuena

Ana

Dolça ha dit...

Ganxeta, jo només he fet una vegada un Plum Cake i em van baixar les fruitetes en picat al fons, després ja no m'hi he aventurat més. He vist que a tu t'han quedat molt ben repartidetes, algun truquet?
PTNTS
Dolça

Gemma ha dit...

Deliciós! Ara mateix me'n prendria un bon tall per esmorzar!

OLLES I SOMRIURES ha dit...

El secret és enfarinar les fruites i llavors espolsar-les per treure la farina sobrant. Llavors barrejar amb la massa.
Així no baixen al fons.
Salut

Dolça ha dit...

ganxeta, gràcies pel secret!!!
PTNTS
Dolça

Sara ha dit...

Això m'ha recordat els anys que fa que no menjo un Plum Cake dels que feia la meva mare... l'haig de convèncer que s'hi posi de nou, i evidentment... que m'expliqui com ho fa!