Ingredients
- 2 magrets d'ànec
- 400 g de cebes de platillo
- 2 pomes reineta o golden
- 1 copa de cava
- sal
- pebre negre
- mantega
Com es prepara
Farem petites incisions transversals a la pell del magret, sense llegar a la carn, amb un ganivet molt afilat. Fer altres incisions al sentit contrari per crear així una xarxa.
Sal i pebre lleuger als dos magrets per ambdues cares, deixant reposar uns minutets. Ara ho passarem per la planxa molt calenta, o per una paella sense greix. Daurarem primer la part del greix, que així traurà tota la greix que ens permetrà fer el magret. Tomb i tomb i ja està.
Les cebetes les hem bullit amb aigua i una mica de sal. Sense pelar. Les pelarem una vegada bullides.
Les pomes les pelarem i les tallarem a grills, les farem amb una mica de mantega a una paella. Retirarem perquè no es desfacin. Llavors afegirem les cebetes ja pelades i les integrarem amb l'aroma de la poma que ha quedat a la paella. Afegirem el cava.
Tallarem el magret a rodanxes i les integrarem a la paella amb les cebetes. Deixarem que redueixi si ha quedat salsa.
Alhora de servir, emplatarem la poma, el magret i les cebetes. No cal salsa perquè l'ànec ja ha agafat l'aroma de la salsa.
Salut!!!!!!
16 comentaris:
quina pinta mes bona,,,comencen ve el any,una abraçada.
Un lujo de plato. Feliz 2009 y un abrazo. Ana
Te ha quedado un plato digno del mejor restaurante. Feliz año Nuevo. Besos.
Nyam nyam quina pinta més bona!
Bon any!
magnífica recepta per començar l'any. que pugueu seguir així tot el 2009.
salut!
He de fer més plats amb magret d'ànec, perquè són saborosos de fer i poc complicats. A veure si amb el teu m'animo..
Bo i bo el magret ganxeta , espero que l´any se´t presenti be i que els reis siguin generosos.
una abraçada
mai
És més senzill del que penseu. Magret, a vegades dóna un amica de mandra però, en un moment un plat de luxe. Lo més pesat són pelar les cebetes, per la resta, no té complicació.
M'agrada que us hagi agradat.
Salut!!!!
Me han entrado unas ganas tremendas de hacer este plato, la verdad es que en los restaurantes lo pido, pero hasta ahora no había probado de hacerlo en casa, con tu receta me animo. Un beso
Pero eso tiene que estar delicioso.
feliz año nuevo!
que se cumplen todos los deseos en este año!
M'agraden les receptes amb magret i aquesta teva la trobo molt encertada amb la combinació de la poma i les cebetes al cava. Va bé això d'escaldar les cebetes amb pell i tot, eh?, després només cal pessigar la pell d'una punta i fora!. Gràcies per recordar-nos-ho.
Fins aviat
El magret d'ànec és una de les menges més exquisides que hi ha i la teva recepta és genial!
enhorabona.
Bon any!
A casa també agrada molt el magret, xo sempre el faig amb salsa agredolça...hauré de començar a cambiar!!! jeje!!
Petunets,
Eva.
Més que res és per aprofitar les ampolles de cava que queden a mitges, amb la cullareta de torn. Encara que un bon vi blanc també queda bé.
M'agrada que us agradi.
Salut!!!!
I per què serà que a mi m'agrada tant el magret d'anec????
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada