- 8 manetes de porc
- 3 dents d'all
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 2 tomàquets
- 200 g bolets variats
- oli d'oliva verge extra
- 1 mica de pebre vermell picant
- 1 mica de pebre negre en pols
- 1 bon raig de conyac de xerés
- 1 got d'aigua
- sal
- "hierbabuena"
- 1 mica de comí en pols
- 2 fulles de llorer
Com es prepara
Les manetes de porc jo les he comprat ja cuites. En aquest cas 8. Comencem pel sofregit, al qual afegirem 2 dents d'all molt picats, la ceba molt picada, el pebrot vermell també en trocets petits, el tomàquet pelat i trocejat, el pebre vermell, tot amb oli d'oliva i sal. Quan estigui fet el sofregit afegim les manetes, les fulles de llorer, i el raig de conyac. Deixem que faci una mica de xup, xup afegint desprès un got d'aigua. Acabarà de coure la resta d'ingredients.
Per últim, afegirem totes les espècies que ens queden. El pebre negre, la "hierbabuena" i el comí. Tot al gust. Rectifiquem si és el cas el punt de sal. I deixem que redueixi una mica.
Els bolets els hem netejat i saltejat a banda amb una mica d'all. I els afegim a continuació a lo fet anteriorment. Ara només que acabi de fer xup, xup una mica i ja està. I llest per a menjar.
3 comentaris:
nena no es una cosa que me apassioni però veient les teves manetes ,,me venen molt de gust,una abraçada.
I amb 0 colesterol! Picantetes són molt bones
Mira això de veure que es zero colesterol ens ha agradat ja que una de nosaltres té prhibit el porquet, pero si a sobre son picant cauran.
Un petó!!!
Publica un comentari a l'entrada