diumenge, 28 de desembre del 2008

Bombetes de salmó farcides de formatge fresc


No té cap ciència ni cap truc, només que necessiteu unes bomboneres o uns suports per fer glaçons de gel amb forma arrodonida.

Per cert els suports de les culleretes i les culleretes les vaig comprar a Andorra, no em vaig poder resistir.

Ingredients
  • Salmó fumat
  • formatge fresc tipus philadelphia (jo he fet servir el que diu Light)

Com es prepara

Fàcil, omplirem les parets de les glaçoneres amb salmó deixant un buit que farcirem amb una cullera petita de crema de formatge fresc.

Per acabar tancarem les boletes i les traurem amb l'ajuda de la punta d'una ganivet.

Podeu disposar al cor de cada boleta una sorpresa, un tros de nou, un tros de dàtil... o fer servir formatge a les fines herbes que li dóna molt bon sabor, però a tothom no li agraden aquests sabors.

Salut!!!!!

2 comentaris:

Glòria ha dit...

Ben senzill de preparar i una presentació ben elegant!

bajoqueta ha dit...

Ara que les veig un altre cop, a tu et van quedar moníssimes! Molt rodonetes i tot, bueno jo ho vaig intentar :)

Bombetes de salmó

Bombas de salmón