Ingredients
- dàtils
- roquefort
- bacó
- mango (1, 2 o 3 peces, depèn de les peces que volem fer)
- oli d'oliva
- sal
- pintxos de fusta
Com es preparen
Pelarem els mangos i els tallarem per la meitat horitzontalment, prepararem trosos com si fossin grills de taronja.
Els dàtils els hi farem un tall per tal de treure la llavor i una vegada nets els farcirem amb una mica de formatge roquefort. Enrotllarem al seu voltant una mica de bacó, tallada la lontxa per la meitat longitudinalment.
Preparem al broqueta, un tros de mango, el datil farciet i abrigadet, i un altre tros de mango. Els posarem a la paella amb una mica d'oli i una mica de sal per damunt (només una mica casi res). I ja està, tomb i tomb i a la taula.
Salut!!!!!
2 comentaris:
Aquesta també m'agrada, original la combinació!
No és per res però són sabors curiosos al combinar. Salut!!!
Publica un comentari a l'entrada