Diuen les iaies que la carabassa d'hivern és més dolça que la d'estiu. Ja pot ser, a mi m'agrada més. Per corregir, a mi m'agrada tot l'any, però a l'hivern quan més la consumeixo.
El principal component de la carabassa és l'aigua. Per això aquest aliment és un diürètic natural. Ric en fibra i vitamines A i C, és un aliment especial per prevenir infeccions.
Ingredients
- 400 g de carabassa rostida (jo la he fet al micro, tapada amb paper film, amb foradets, 5 minuts a potència màxima)
- 400 g de sucre
- 400 g de farina de blat (jo he posat de rebosteria, bizcochona)
- 4 ous
- 200 g d'oli d'oliva suau
- 1 sobre de llevat Royal
- un polsí de sal
- una mica de canyella en pols
Com es prepara
Triturar i barrejar tots els ingredients amb l'ajut de la batedora. Primer els ous amb la carabassa, la sucre, i l'oli. A continuació afegir la resta d'ingredients ja barrejats. Al forn precalentat a 180º més o menys 30 minuts. Puntxar per comprovar si està fet. Ja que com sempre dic, cada forn és un món.
La textura és deliciosa, té esponjositat i una vegada fet, un dia desprès està millor.
16 comentaris:
Que bonic que t'ha quedat!
S'intueix una textura molt agradable!
I segur que ha d'estar boníssima!!
Salut!!!
Esta coca tiene una pinta que ni te digo, le daria un bocao ahora mismoje je je je .
Saludos.
Qué buena pinta tiene, se ve de lo más apetitoso, enhorabuena por esta estupenda coca
Ana
T'ha quedat fabulós!
Jo no me l'estimo molt a la carbassa però t'agafaria un trocet ara mateix!!
Un petonet guapa!;p
buen biscocho ha salido y tan colorido!
No he tasta mail la carabassa... aquest coc teu t'ha quedat molt apetitós.
Me encanta la coca de calabaza!!!! Te ha quedado de miedo!!! Besos!!!
quina textura que te,mmmm que bona.
No sé si quedar-me amb el plum-cake de nous o amb aquest coc de carabassa, son espectaculars tots dos!!!
Tan fàcil i tan bó, ganxeta no pares... si continuem així ja ho saps plaça Almoster, carretera Castellvell amunt " a paso ligero"
PTNTS
Dolça
Tan fàcil i tan bó, ganxeta no pares... si continuem així ja ho saps plaça Almoster, carretera Castellvell amunt " a paso ligero"
PTNTS
Dolça
Marxo uns dies fora... i quantes receptes que se m'han acumulat!! M'apunto aquesta coca de carbassa i les perrunillas! Quina pinta que té tot!!
No he fet servir mai la carbassa per la reposteria...xo veient aquest cóc...ha d'estar ben bona!!!
Petunets,
Eva.
Ayer me dieron una calabaza enorme y mira que receta me encuentro. Me viene genial. Tiene un aspecto delicioso.
Besos
que buenaaaaaa!!!
Que color tan precioso, me llevo un cachito pal cafe.
Besotes
Me encanta esta coca de calabaza, pero me apetece muchisimo el salteado de espinacas de más abajo y lo voy a hacer esta semana. Ligerito y lleno de vitaminas
saludos,
dolores
Publica un comentari a l'entrada