diumenge, 28 de desembre del 2008

Pastís de formatge amb pinyons


Ingredients
  • 1/2 terrina de formatge fresc (jo he posat Philadelphia light)
  • 1 iogurt de llimona (jo ho he posat desnatat)
  • 2 ous
  • 75 g de sucre
  • 25 g de mantega o margarina
  • 25 g de Maizena
  • caramel líquid
  • pinyons
Com es prepara

Fondre la mantega a foc molt suau i barrejar-la amb el formatge fresc. Afegir el iogurt i el sucre. Barrejar bé, Incorporar llavors la maizena.

Afegir els ous batuts, però remenar fora del foc. Afegir un grapat de pinyons a la barreja. Disposar sobre un motlle allargat, al qual hem posat caramel líquid al fons i pinyons.

Es cou al forn suau, uns 150º uns 40 o 45 minuts.

Tallar a porcions individuals i acompanyar amb nata muntada.



3 comentaris:

Glòria ha dit...

Que bo aquest pastís de formatge. Està bé això de posar-hi pinyonets per sobre, però del país, eh? que són més bons!.

Fins aviat

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Són del país. Com no? res de turcs ni res de california....
Salut!!!

Pilar ha dit...

Me han gustado todas tus recetas, pero me ha llamado la atención este pastel de queso con caramelo y piñones, probaré este acabado, pues a mi me suele salir bueno, pero la presentación muy pobre, ya te contaré.
Petons